Je kabels netjes weg werken

5 tips

Bij ieder huishouden geldt eigenlijk wel dat kabels een doorn in het oog zijn. Kabels bij de TV, de lampen en soms zelfs van je smartphone of tablet kunnen irriteren. Vaak krioelt het in huis van die kabels die het interieur er toch iets minder mooi uit laten zien omdat het zo rommelig overkomt. Daarom zetten wij voor jou 5 manieren op een rijtje hoe je kabels het beste mooi weg kunt werken.  

De valse wand 
Iets waar veel mensen tegenwoordig voor kiezen, is de televisie aan de muur hangen. Wanneer je een voorstander bent van modern zijn, ziet dit er een stuk mooier en strakker uit dan de televisie op de kast. Een probleem is echter wanneer je de televisie aan de wand hangt; want waar gaan al die kabels naartoe? Meestal is de voedingskabel niet het enige probleem, maar vaak heb je ook last van de box van de digitale televisie, een Apple tv of een spelconsole. De zogeheten valse wand is een geweldige tip om je kabels goed op te bergen. Deze is heel makkelijk zelf te bouwen en hier kun je heel makkelijk al je kabels achter weg werken. Het is allesbehalve moeilijk en het ziet er leuk en stijlvol uit!  

Een lange UTP kabel 
Een UTP-kabel 50 meter is een handige tip als je je kabels netjes wilt wegwerken. De utp kabel is één van de lastigste kabels om weg te werken, vooral omdat deze vaak grote afstanden moet overbruggen. Vaak wordt er moeilijk gedaan met hubjes en splitters, Maar het beste wat je kunt doen is bijvoorbeeld een utp kabel van 50 meter kopen, deze langere kabel kun je dan wegwerken met plintjes of kabelgootjes.  

Onder het bureau 
Dan gaan we door met het bureau. Dat is ook een probleemzone. Dit is een typisch voorbeeld van een plek waar een hoop kabels aanwezig zijn en waar het echt een behoorlijke klus is om alle kabels overzichtelijk bij elkaar te houden. Maar toch is er een simpele en goedkope oplossing. Koop online een draadmandje dat je onder je bureau of tafel vestigt en hierin kun je heel makkelijk alle kabels goed bij elkaar houden. Orden je kabels zo dat ze onder het bureau doorlopen. Als ze gaan hangen, kun je ze eventueel met plakband wegplakken.  

Kabelbox 
Kabelboxes zijn niet heel erg nieuw, of origineel. Toch blijft het een geweldige optie om goed je kabels weg te werken en daarom mag hij dus niet op dit lijstje ontbreken. Wanneer je het uitzicht op zo'n box maar niks vindt, kun je ook kiezen voor een opbergdoos of iets dergelijks.  

Kabel binders 
Dit is voor velen niet per direct een voor de hand liggende oplossing, maar toch is deze enorm effectief. Maak gebruik van kabelbinders. Dit zijn enorme handige dingetjes waar niet iedereen per direct op komt. Maar als je ze gebruikt, zul je zien wat een enorm verschil dit maakt. Je houdt alle snoeren netjes en het ziet er veel minder rommelig uit. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist