Je eigen gym bouwen?

Dit mag niet ontbreken

Wil je graag fitter worden en je lekkerder in je lijf voelen, maar wil je niet elke maand geld betalen om naar de sportschool te gaan? Je kunt natuurlijk gewoon je eigen gym bouwen in je huis als je hier ruimte voor hebt. Zo hoef je slechts eenmalig te investeren – en kun je bijvoorbeeld een roeitrainer kopen – waarna je oneindig kunt gaan sporten. Waar begin je met het bouwen van jouw fitnessruimte en in welke apparaten kun je het beste investeren? We geven je graag wat tips ter inspiratie, zodat jij direct kunt gaan sporten.

Veelzijdig met gewichten
Als je begint met het bouwen van jouw fitnessruimte is het van belang dat je start met een veelzijdige investering. Je kunt natuurlijk niet in één keer allerlei apparaten kopen die een echte sportschool ook in huis heeft. Ten eerste heb je hier de ruimte niet voor en daarnaast kost het ook ontzettend veel geld. We raden je aan om je eerste investering te doen in gewichten, zoals vertelbare dumbbells. Hiermee kun je langzaamaan jouw kracht opbouwen en steeds wat extra gewicht toevoegen. De oefeningen die je hiermee kunt doen zijn eindeloos met wat creativiteit, dus is het een heel goed idee om hiermee te starten.

Een roeitrainer
Als je jouw gym wat verder wilt uitbreiden, dan kun je een roeitrainer kopen. Met een roeitrainer kun je namelijk je hele lichaam trainen, van je armspieren tot aan je kuitspieren en alles hiertussen in. Je kunt stellen dat een roeitrainer een complete workout verzorgd, waardoor je niet veel andere apparaten nodig hebt in je eigen sportschool. Zowel je conditie als kracht wordt hiermee op de proef gesteld. Een roeitrainer neemt niet veel ruimte in beslag en is dus ideaal wanneer je een kleine ruimte beschikbaar hebt. Er zijn echter ontzettend veel varianten beschikbaar, dus doe eerst goed research online voordat je er eentje aanschaft.

Een loopband
Haal jij de aanbevolen dagelijkse stappen niet per dag en wil je hier graag aan werken? Dan is een loopband zeker geschikt voor jouw fitnessruimte. Wandelen is een zeer effectieve workout en zorgt ervoor dat jij in conditie blijft. Je kunt hierdoor op elk gewenst moment werken aan jouw stappendoel, ook als het buiten vreselijk weer is. Tip van ons: koop een loopband die je in hoogte kunt verstellen. Zo kun je ook heuvelopwaarts lopen, want een pittige workout kan zijn! Zo voeg je wat extra niveau toe aan je sportmoment, letterlijk!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist