Isomac espressoapparaten

Rituale


Sinds 1988 heeft TiraMiSu BV zich gespecialiseerd in de top klasse espressoapparaten, waaronder de bijzondere lijn van Isomac.

 

Het Italiaanse bedrijf Isomac is producent van hoogwaardige espressoapparaten van de bekende Milanese kwaliteit en de daarbij behorende ontwerpen. De productie van Isomac vindt plaats in Macherio – Milaan en de onderneming wordt hedentendage nog steeds geleid door een der oud-medewerkers van Faema, Sig. Giovanni Fontana. Isomac is opgericht in 1977, een aantal jaren nadat de bekende Faema-fabriek failliet was verklaard. Faema werd gedurende de zestig en zeventiger jaren vooral geroemd om de bekende zetgroep, voorop de albekende Faema E-61. Deze zetgroep wordt, sinds het octrooi verliep in 1991, gebruikt door verschillende ondernemingen die min of meer allen zijn opgericht door medewerkers afkomstig van de Faema fabriek. Isomac is er een van.

 

Rituale

Een van de top modellen van Isomac is Rituale. We zetten de specificaties even voor u op een rijtje:

Top huishoudelijk model met gescheiden systeem. Uitgevoerd met professionele zetgroep, zware kranen en een mooie, volledig r.v.s. mantel met strakke vormen. Model 2004 vernieuwde druktoesten en verfijnde afwerking van o.a. hendel en voetsteunen. Mogelijkheden voor separaat koffie zetten, thee/warm water aftappen en stomen. Verchroomde koperen boiler met warmtewisselaar, regelbare pressostaat, auto-bijvul-systeem. 16 Bar pomp met droogloop-beveiliging. Automatische afslag bij watertekort in de waterbak. Electronische regelunit voor optimaal

functioneren van systeem. Twee filterdragers, 1 x enkele uitloop, 1 x dubbele uitloop De waterbak heeft een inhoud van 3 Ltr. Op voorzijde machine bevinden zich een keteldruk meter, gecombineerd met een pompdrukmeter. Op de bovenzijde van de machine bevindt zich een rvs rek. Gebruiksaanwijzing in Nederlands.


Kijk voor meer informatie op: www.isomac.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist