iRobot stofzuig- en dweilrobot

Roomba® 800-serie en Scooba® 450

ROBOPOLIS, specialist in de distributie van huishoudrobots in Europa, introduceert een nieuwe lijn robots die de vloer nog effectiever schoonmaken. De iRobot-stofzuigrobots in de Roomba 800-serie en de Scooba-dweilrobot zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland.

“De 800-serie is een fantastische aanvulling op de Roomba-stofzuigrobotlijn”, zegt Martijn Braam, Head of Benelux bij ROBOPOLIS. “Onze 600-serie en 700-serie zijn altijd zeer positief door de consument beoordeeld, maar het onderhoud van de borstels was een verbeterpunt. Met de lancering van de 800-serie wordt aan dit verzoek gehoor gegeven, tezamen met een veel krachtiger schoonmaaksysteem: AeroForce. De markt van stofzuigrobots groeit nog steeds, tegen de algehele trend in, met groeicijfers van meer dan twintig procent per jaar. Meer en meer consumenten zien de meerwaarde van een schoonmaakrobot ter ondersteuning van de dagelijkse beslommeringen in het huishouden.”

Stofzuigrobots in de iRobot Roomba 800-serie
De Roomba 800-serie verwijdert tot vijftig procent meer stof, grover vuil en haren van elke vloer. Dit komt door de nieuwe kern van de Roomba 800-serie: de AeroForce Extractors. Deze Extractors versterken de zuigkracht en leveren daardoor betere prestaties dan traditionele borstels. Daarnaast zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij.

Het gepatenteerde AeroForce-systeem biedt:
borstelloze, tegen elkaar in draaiende AeroForce Extractors die grover vuil verkleinen en stof opnemen – hierdoor vergen ze nog minder onderhoud; meer zuigkracht door een snellere luchtstroom tussen de AeroForce Extractors; een borstelloze, hoogwaardige zuiger met een maximale zuigkracht en de nieuwe iRobot XLife-accu voor optimaal automatisch schoonmaken.

Vergeleken met de vorige generatie Roomba-stofzuigrobots, maakt de 800-serie gebruik van een vijf keer krachtiger schoonmaaksysteem. Ook de stofbak is vergroot, zodat zestig procent meer vuil kan worden opgeslagen. De XLife-accu verdubbelt het aantal zuigbeurten.

iRobot Scooba 450-dweilrobot
De Scooba 450 maakt gebruik van het nieuwe Scooba Three-Cycle Cleaning Process. Dit zorgt voor voortdurend schone vloeren en het opruimen van maar liefst 99,3 procent van de bacteriën. Scooba 450 reinigt vloeren tot drie keer effectiever dan eerdere Scooba-modellen.

De Scooba kent twee schoonmaakopties: een volledige cyclus van veertig minuten voor het schoonmaken van ruimten tot 28 vierkante meter, en een cyclus van twintig minuten voor kleinere ruimten tot veertien vierkante meter.

Scooba 450 werkt als volgt.
Het Scooba Three-Cycle Cleaning Process veegt automatisch, dweilt en schrobt vervolgens, en eindigt met droogtrekken. De schrobborstel draait meer dan zeshonderd keer per minuut en verwijdert zo vuil en vlekken. De vernieuwde iAdapt® Responsive Navigation Technology is geoptimaliseerd voor de verzorging van natte vloeren.

Gebruik Scooba overal waar je een emmer en dweil zou gebruiken.
De nieuwe Roomba 800-serie stofzuigrobots en de Scooba 450-vloerreinigingsrobot zorgen voor nieuwe technologieën in de vloerverzorgingslijn van iRobot. “iRobot biedt de consument een uitstekend assortiment van schoonmaakrobots. Stofzuigen, dweilen of het droog of nat afnemen van de vloer kan volledig automatisch gedaan worden door een iRobot Roomba, Scooba of Braava moppingrobot. Reeds één op de twintig euro’s die in Nederland aan stofzuigers wordt uitgegeven, is aan een robot en de verwachting is dat het aandeel van robots de komende jaren verder zal toenemen, gelet op het Europese gemiddelde van bijna een op zeven”, aldus Braam.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist