iRobot Braava floor mopping robot

Altijd schone vloeren

Het huishoudrobotassortiment van iRobot biedt oplossingen voor diverse schoonmaakbehoeften. Terwijl de Roomba®-stofzuigrobot en de Scooba®-dweilrobot in meerdere rondes de vloer grondig reinigen, is de Braava specifiek ontworpen om de vloer systematisch en efficiënt te moppen – zo kun je een harde vloer zowel droog als nat afnemen in slechts één ronde. Braava is zeer goed in het dagelijks verwijderen van stof en ander zacht vuil, volledig automatisch.

“Roomba stofzuigt, Scooba dweilt. Braava is een perfecte aanvulling op het dagelijks onderhoud van harde vloeren. Het houdt ze stof- en vuilvrij door te moppen, zowel droog als nat, en dat ook nog eens muisstil”, zegt Martijn Braam van Robopolis, de officiële Nederlandse distributeur van iRobot. “De Roomba is al erg populair in Nederland. We hebben sinds 2010 hard gewerkt om de meerwaarde van de Roomba-stofzuigrobot over te brengen op Nederlandse consumenten. En met resultaat: mensen zien steeds meer het gemak in van zo’n hulpje in de huishouding. Ook voor mensen met een stofallergie, huisdieren en jonge kinderen is het ideaal om een stofvrij huis te hebben, zonder dat je er zelf werk van hebt. De Scooba-dweilrobot kwam er in 2011 als welkome aanvulling bij, en nu hebben we met de Braava weer een perfecte aanvulling op het assortiment.”

Groeimarkt voor huishoudrobots
De International Federation of Robotics heeft voorspeld dat tussen 2012 en 2015 wereldwijd naar schatting zo’n 15,6 miljoen huishoudrobots zullen worden verkocht, met een totale omzet van 4,8 miljard US Dollar. Ook iRobot merkt dat de populariteit van deze producten toeneemt. Zo heeft het bedrijf inmiddels wereldwijd meer dan tien miljoen huishoudrobots verkocht.

Volgens GFK-cijfers is de Roomba 780 op dit moment de meest verkochte stofzuiger ter wereld en heeft het merk iRobot in West-Europa gemiddeld 10% van de totale stofzuigmarkt in handen. In Nederland loopt deze ontwikkeling iets achter, maar ook hier wordt inmiddels bijna een op de twintig euro die besteed wordt aan stofzuigers, uitgegeven aan een robot.

Kijk voor meer informatie op https://www.robotstofzuigerstore.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist