insecten in huis

Zo bestrijd je ze

Met de hoge temperaturen zie je standaard bepaalde insecten in huis. Wespen, muggen, vliegen, fruitvliegen en mieren zijn niet meer uit je huis weg te denken. Insecten in huis, dat wil je niet. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om van de insecten in huis af te komen.

Horren tegen insecten in huis
Insecten komen van buiten. Zorg dat je voor alle ramen en deuren horren plaatst, zodat ze niet naar binnen kunnen komen.

Dicht gaten en kieren
De kleinste openingen zijn voldoende om insecten in huis te krijgen. Dicht al deze gaten en kieren, zodat ze deze kans niet krijgen.

Laat geen voedselresten rondslingeren
Insecten in huis zijn altijd op zoek naar voedsel. Zorg ervoor dat dit niet te vinden is door de vuile vaat meteen op te ruimen en je aanrecht direct af te nemen met een doekje. Zorg er daarnaast ook voor dat je je fornuis na elke keer koken schoonmaakt, geen eten laat slingeren. Ook zijn afgesloten brood- en fruitmanden een goed idee!

Gebruik geen lokmiddelen
Veel mensen kopen de welbekende lokdoosjes die suggereren dat je hiermee insecten in huis bestrijdt. Deze lokdoosjes hebben echter juist een aanlokkende werking, dus hiermee vraag je eigenlijk om insecten in huis te krijgen. Je kan hiermee meer insecten aanlokken dan dat je opruimt.

Zet de insecten in huis op de tocht
Insecten houden niet van tocht. Als het koud is, is ramen en deuren tegenover elkaar openzetten is wellicht niet zo’n goed idee, maar je kunt wel een ventilator in huis zetten om de insecten in huis weg te jagen. Heb je ook al wel eens nagedacht over een hordeur? Deze zal de mieren niet stoppen, maar vliegen, wespen en andere vliegende insecten zal hij zeker tegenhouden!

Hulp bij insecten in huis bestrijden?
Heb je deze tips opgevolgd, maar alsnog insecten in huis? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in om de insecten in huis te bestrijden. De bestrijders van Ongediertebestrijden.com weten hoe ze insecten in huis bestrijden moeten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist