Hout- en meubileringscollege

naamsvernieuwing


Het Hout- en Meubileringscollege heeft haar naam vernieuwd: ‘HMC mbo vakschool voor hout, meubel en interieur’. Met deze benaming willen we laten zien dat we naast de vakgebieden hout en meubel ook een vakschool zijn op het gebied van interieur.  Bovendien wordt de naam HMC al sinds jaar en dag gebruikt als afkorting voor Hout- en Meubileringscollege.

 

 

Samen met de naamsvernieuwing hebben we ook de huisstijl aangepakt. Na jaren van het vertrouwde rood, geel en blauw hebben we nu gekozen voor een verfrissing aan kleuren. Het logo blijft ondanks een verfrissing hetzelfde, maar wel verandert het beeldmerk. Het Hout- en Meubileringscollege wordt afgekort naar ‘HMC’ en het hieraan toegevoegde onderschrift ‘mbo vakschool voor hout, meubel en interieur’ maakt de naam compleet. Kortom een naam die in één adem zegt waar onze school voor staat. 

 

Het HMC is sinds 1929 de enige mbo vakschool waar alle opleidingen met hout, meubel of interieur te maken hebben, met onderwijslocaties in Amsterdam en Rotterdam. Door middel van professionele docenten en intensieve contacten met het bedrijfsleven worden de leerlingen opgeleid voor een beroep in de praktijk. Naast het regulier onderwijs, verzorgt het HMC ook na-, her-, en bijscholing voor mensen die al in de branches  werkzaam zijn en diverse praktijkcursussen en deeltijdopleidingen.

Kijk voor meer informatie op: www.hmcollege.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist