Hoover

Verassend compact


Dat stofzuigers niet groot hoeven te zijn om groots te presteren, bewijst Hoover met de nieuwe Freespace. Deze stofzuiger laat zich makkelijk manoeuvreren en verrassend compact opbergen. Het geheim zit hem vooral in de telescoopbuis. Deze is geheel in te schuiven, en in uitgetrokken vorm zelfs langer dan die van standaard stofzuigers. Met een vermogen van 1800 tot 2000 watt komt de Freespace dan ook sterk uit de hoek.

De Freespace geeft een antwoord op veel ergernissen op het gebied van stofzuigen. Uit onderzoek dat Hoover heeft gehouden onder ruim 1200 Nederlanders, bleek namelijk onder meer dat stofzuigen bij 40 procent van de ondervraagden leidt tot rugklachten, en dat het stofzuigen van de trap tot de lastigste onderdelen van het werk behoort. De extra lange telescoopbuis zorgt ervoor dat bukken niet meer nodig is, zodat de rug wordt gespaard. Dankzij het compacte formaat van de Freespace is deze makkelijk op een traptrede te zetten, waardoor ook het stofzuigen van de trap aanmerkelijk eenvoudiger wordt.

 

namelijk een stofzak met een normale inhoud van 2,3 liter. De stofzuiger is echter ook verkrijgbaar als versie zonder stofzak, met een opvallend doorzichtig opvangreservoir. Een lampje op de stofzuiger geeft aan wanneer de stofzak moet worden vervangen of het opvangreservoir moet worden geleegd.

Handige extra’s

In het kleine formaat van de Freespace is ruimte gevonden voor vele handige extra’s. Zo bevat de stofzuiger standaard een reservefilter. Afhankelijk van het gekozen model is dit een HePa-filter, dat zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de lucht haalt. Voor alle filters geldt dat ze onder de kraan uit te spoelen zijn en dus vele malen kunnen worden gebruikt.

Via een knop op de handgreep is het vermogen tijdens het stofzuigen regelbaar, zonder dat daarvoor hoeft te worden gebukt. De drie kleine wieltjes aan de onderkant van de stofzuiger maken de Freespace optimaal wendbaar: hij kan zonder van zijn plaats te komen 360 graden draaien. Dankzij het zachte rubber van de wieltjes blijft de vloer bij alle wendingen vrij van beschadigingen. Ten slotte heeft de Freespace diverse opzetstukken voor het fijnere of preciezere werk.

De Hoover Freespace is verkrijgbaar in vier verschillende modellen en kleuren. Het vermogen bedraagt, afhankelijk van het gekozen model 1800 of 2000 watt, waarbij het geluidsniveau beperkt blijft tot maximaal 79 decibel. De consumentenadviesprijzen variëren van € 79,00 tot € 99,00.

Kijk voor meer informatie op: www.hoover.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist