Honeywell deurbellen

Onderscheiden met Red Dot Design Award

De nieuwe deurbellenlijn van Honeywell (NYSE:HON) is de winnaar van een prestigieuze Red Dot Design Award voor superieur productontwerp. De jury – bestaande uit 41 designexperts van over de hele wereld – selecteerden de Honeywell-deurbellen vanwege hun intuïtieve ontwerp en functionaliteit.

De Red Dot Design Award is een van de grootste internationale productcompetities ter wereld. Er waren ruim vijfduizend inzendingen uit meer dan vijftig landen, waaronder een aantal van de bekendste merken ter wereld. De ‘Red Dot’ is een internationaal erkend kwaliteitslabel voor uitzonderlijke designs.

Het in 2016 geïntroduceerde Honeywell-deurbelassortiment bestaat uit zowel bedrade, draadloze, draagbare als plug-indeurbellen. De deurbellen zijn eenvoudig te installeren en passen in elk interieur. Ze communiceren via zowel geluid als licht. Zo missen huiseigenaren geen pakketje meer en worden ze niet gestoord wanneer dat niet uitkomt. Met de verschillende opties is het mogelijk de deurbel helemaal op de levensstijl van de gebruiker aan te passen, zoals met gepersonaliseerde beltonen, visuele waarschuwingen en mute-opties. De ‘geheime klop’-functie laat een alternatieve beltoon horen, zodat de gebruiker weet dat er familie of vrienden voor de deur staan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist