Hometrainers

fit in eigen huis

Hometrainers zijn ideaal voor mensen die geen tijd of motivatie hebben om naar de sportschool te gaan, het is de perfecte manier om je conditie op peil te houden of te verbeteren! Je hebt ze in alle soorten en maten, hierbij heb je de simpele hometrainers waarbij je gewoon moet trappen en de hometrainers waar programma’s opstaan en zelfs hometrainers die je kan koppelen aan je smartphone of tablet om zo het meeste uit je hometrainer te halen.

De Doelgroepen
Er zijn over het algemeen 3 doelgroepen waarbij de hometrainer een goede match is, hierbij moet je denken aan;

Mensen die graag bewegen op een rustige manier zonder naar de sportschool te gaanFanatieke buitensporters die met slecht weer toch hun conditie graag onderhoudenRevaliderende mensen

Voor de mensen die graag bewegen op een rustige manier is de hometrainer geschikt omdat je er weinig ruimte voor nodig hebt en je makkelijk je eigen tempo kan bepalen daarnaast voorkomt rustig bewegen vaak blessures en kan je het gewoon lekker voor je eigen TV gaan beginnen met sporten.

Hometrainers zijn ook perfect voor de fanatieke buitensporters zoals wielrenners en hardlopers omdat het zo een flexibel apparaat is kan je het ook gebruiken op een hoog tempo en bij slecht weer gewoon lekker warm in je eigen huis werken aan je conditie.

Voor het revalideren is een hometrainer ideaal omdat je samen met je fysio/ arts een programma kan maken om in een veilige omgeving om een rustig tempo aan je revalidatie kan werken.

Afvallen
De hometrainer is ideaal om op een structurele manier af te vallen, het is dus niet de snelste methode maar wel een verstandige en veilige methode omdat je je spieren minder belast dan bijvoorbeeld op een loopband wat er voor zorgt dat je minder kans hebt op blessures.

Waar moet je op letten?
Let bij het aankopen van een hometrainer vooral op positieve reviews, goedkoop kan al snel duurkoop worden omdat veel budget modellen onstabiel zijn, snel kapot gaan en een heel laag maximum gewicht hebben.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist