Technogym home fitness

Forma Line

Met de nieuwe Forma Line van Technogym zijn thuissporters verzekerd van professionele apparatuur. De cardiolijn is ontwikkeld om ruimte te besparen en het plezier tijdens het trainen te vergroten. Van frame tot iPad-houder: de toestellen zijn ontworpen om veilig, comfortabel en effectief te trainen in eigen huis. Met een flinke dosis entertainment.

De innovatieve cardiolijn bestaat uit een loopband en opklapbare loopband (Run Forma en Spazio Forma), een zit- en ligfiets (Bike Forma en Recline Forma) en een crosstrainer (Synchro Forma). De toestellen zijn geschikt voor elk type sporter en kunnen overal worden geplaatst.

De gehele Forma Line is uitgerust met het Constance Pulse Rate (CPR) systeem. Deze technologie zorgt er voor dat sporters hun hartslag tijdens het trainen kunnen zien op een display. Dit maakt het niet alleen mogelijk om te trainen met een constante- of maximum hartslag, maar ook op tijd, afgelegde afstand of verbrande calorieën. De resultaten zijn direct zichtbaar, waardoor thuissporters gemotiveerd blijven trainen.

Technogym houdt er rekening mee dat sporten leuk moet zijn. De toestellen zijn dan ook uitgerust met een iPad-houder, zodat sporters hun tablet kunnen gebruiken tijdens een workout in eigen huis. Om te gamen, mailen, chatten of om de sportieve prestaties te delen met vrienden.

Spazio Forma – Deze verticaal opklapbare loopband neemt minder dan één vierkante meter ruimte in beslag. Het apparaat is nog geen 80 cm breed en voorzien van wieltjes, om het gemakkelijk te kunnen verplaatsen. De prijs bedraagt € 3.490,-. De niet-opklapbare loopband Run Forma kost € 2.890,-.

Bike Forma – De nieuwe hometrainer is verbeterd aan de hand van gebruikerservaringen en nieuwe biomechanische inzichten. De fiets heeft een verstelbaar ergonomisch zadel, waardoor het lichaam haar natuurlijke vorm behoudt en trainen voelt als fietsen op de weg. De prijs bedraagt € 1.990,-.

Recline Forma - Trainen op deze ligfiets is buitengewoon comfortabel. Rug en gewrichten worden niet belast. De Recline is daarmee ideaal voor een gematigde cardiotraining. De prijs van de Recline bedraagt € 2.490,-.

Synchro Forma – De crosstrainer traint het hele lichaam, met een beweging die nauwelijks impact heeft op knieën en enkels. Het is dé oplossing om af te vallen en sterker te worden. De vloeiende beweging – die op langlaufen lijkt – vermijdt de belastende uitwerking die een looptraining kan hebben, waardoor een workout altijd prettig en comfortabel is. Ook voor mensen met overgewicht. De Synchro Forma kost € 2.990,-.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Home fitness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist