Shake weight

een perfect getraind bovenlijf

Wie de beweging van de Shake Weight voor het eerst ziet zal haar wenkbrauwen even ophalen. Maar als je vervolgens ziet hoe goed het apparaat werkt, ben je verkocht! Dankzij een revolutionaire nieuwe techniek krijg je met een training van slechts zes minuten per dag een perfect getraind bovenlijf!De beweging die je met de Shake Weight maakt werkt inderdaad niet alleen goed voor je arm-, borst- en schouderspieren, maar werkt ook op de lachspieren. Veel Amerikaanse beroemdheden als Ellen Degeneres en Whoopi Goldberg probeerden de Shake Weight bij wijze van grap uit. Want het levert leuke televisie op als Ellen de veel besproken beweging maakt. Maar hoewel er met dit nieuwe apparaat dus al heel vaak de spot is gedreven, kunnen de Amerikaanse celebs niets anders zeggen dan: het werkt!

Dynamische Inertie
Maar hoe werkt het dan precies? De Shake Weight maakt gebruik van een nieuwe, revolutionaire techniek genaamd: Dynamische Inertie. In de Shake Weight zitten twee bewegende gewichtjes. Door de Shake Weight heen en weer te bewegen, gaan de gewichtjes meebewegen en worden je spieren zo'n 240 keer per minuut samengetrokken. Dit dus allemaal zonder stroom en batterijen! Het apparaat beweegt alleen als het in beweging wordt gebracht. De Shake Weight zorgt voor een zeer effectieve training van de biceps en triceps in je armen en tegelijkertijd worden ook je borst- en schouderspieren getraind. Door te trainen met de Shake Weight zie je al heel snel dat je perfecte, slanke armen krijgt. Deze nieuwe techniek zorgt er tegelijk voor dat je armen niet té gespierd worden, maar perfect in vorm!

Blote armen
Komende zomer kunnen alle vrouwen dankzij de Shake Weight truitjes en jurkjes met spaghettibandjes dragen en kunnen ze met trots zwaaien met hun slanke armen! Want zwabberarmen zijn vanaf nu verleden tijd! En dat met een training van maar zes minuten per dag!

Bestel Shake Weight direct bij wonenshop.nl

 

Kijk voor meer informatie op https://www.wonenshop.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist