Abtronic X2

Elektronische Spierstimulatie

Het innovatieve fitness-systeem dat de manier waarop u traint radicaal zal veranderen.

Het geheim is elektronische spierstimulatie, ESS, een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creëert. Die doet al het werk voor u, zodat u het zelf niet hoeft te doen. ESS was oorspronkelijk bedoeld voor fysiotherapeuten om patiënten met spieraandoeningen te helpen revalideren. Nu wordt het toegepast in de fitnesswereld om u de buikspieren te geven waar u altijd al van droomde.

Van de oorspronkelijke versie werden er bijna 5 miljoen verkocht in 87 landen. Nu hebben de ontwerpers van de Abtronic de technologie nog een niveau hoger getild met de tweede generatie: de Abtronic X2.

Hij heet X2 omdat hij uw training eXtreem maakt, met 2 keer zoveel kracht voor het dubbele resultaat. Met de unieke Dual Channel-technologie met geleidende kussentjes voor én achter richt de Abtronic X2 zich op twee afzonderlijke spiergroepen tegelijk, zodat u uw core versterkt en alles uit uw training haalt. Doe gewoon de Abtronic rond uw middel en hij zendt zachte elektronische impulsen naar uw spieren, die zich dan samentrekken. In maar 1 minuut hebt u tenminste 400 spiercontracties. Stelt u zich eens voor dat u 400 sit-ups moet doen! U voelt dat de Abtronic X2 uw buikspieren direct verstevigt en u ziet al een enorm verschil na een paar trainingen. U voelt dat de Abtronic X2 uw buikspieren direct verstevigt en u ziet al een enorm verschil na een paar trainingen. Hij is perfect voor alle conditieniveaus met acht verschillende work-outs - van korte, staccato spiercontracties tot lang aanhoudende, diepe pulsaties. En hij heeft tien intensiteitsniveaus - van een ontspannende, therapeutische massage tot een intensieve work-out. Dat zijn in totaal 80 verschillende trainingsprogramma's! En het kost u maar 10 minuten per dag.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat ESS werkt.

Universitair onderzoek toont aan dat de elektronische spierstimulatietechnologie die in de Abtronic X2 wordt toegepast bijna zeven keer effectiever is dan trainen. Thermografische beelden bewijzen dat de Abtronic de spieren doeltreffender stimuleert dan traditionele training.

Maar de Abtronic verstevigt ook nog andere delen van uw lichaam. Maak uw billen steviger en mooier van vorm, maak uw hals, schouders en borstspieren strakker en steviger.

U krijgt de gloednieuwe Abtronic X2 met Dual Channel- technologie, een geavanceerde microprocessor EN vier verplaatsbare geleidende kussentjes om uw probleemgebieden aan te pakken. U krijgt ook alle nodige instructies en de snelstartgids en de ongelooflijke doelgerichte mini-gordel.
We doen er zelfs batterijen bij, plus onze speciale geleidende gel om de spierstimulatie maximaal te benutten én we geven u er deze handige tas bij, zodat u uw Abtronic X2 overal kunt opbergen en meenemen.

•8 programma's en 5 verschillende intensiteitsniveau's
•Zachte impulsen worden naar de spieren overgebracht
•Grote Abtronic-gordel en doelgerichte minigordel om ieder gewenst gebied te kunnen trainen.
•speciale geleidende gel (5oz = 140gr)

Bestel de Abtronic X2 direct bij wonenshop.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.wonenshop.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist