Ab Rocket

buikspiertrainer

Effectieve buikspiertraining en massage in één!
•Voor onderste, middelste, bovenste én schuine buikspieren
•De rugleuning biedt weerstand en helpt u omhoog veren
•De rugleuning bestaat uit masserende rollers
•3 weerstandsniveaus: voor beginners tot gevorderden
•Voor iedereen van elke leeftijd
•Inclusief workout DVD (Engels)

Beschrijving product

AB ROCKET is hét buikspiertrainingssysteem dat pijnlijke en saaie buikspieroefeningen verandert in makkelijke, leuke en effectieve trainingen. AB ROCKET ondersteunt uw nek en rug door de speciaal gevormde rugleuning. Deze biedt weerstand terwijl u uw rug ontspant, u valt dus niet naar achteren. De weerstand helpt u bij die moeilijke opwaartse bewegingen. U veert omhoog! Houdt u van een rustgevende massage? De zachte rollers op de rugleuning glijden heen en weer voor een ongelofelijke massage. Doe de speciale AB ROCKET crunch, de omgekeerde crunch en de crunch voor de schuine buikspieren.

Kent u die pilates oefeningen die bijna onmogelijk zijn om zelf te doen? AB ROCKET helpt u ook bij Pilates. Deze effectieve en lichaamsvormende bewegingen worden nu eindelijk echt makkelijk.

Het geheim van de AB ROCKET is zijn unieke cilinder weerstands technologie. Neem plaats op de comfortabele stoel en beweeg heen en weer. De hypermoderne cilinders zorgen voor weerstand van de rugleuning in de neergaande beweging. Dit ondersteunt u bij de opwaartse beweging. Het stuwt u omhoog terwijl u naar voren beweegt. Deze speciale AB ROCKET beweging helpt u gericht te werken bij het trainen en isoleren van al uw buikspieren en bij elke beweging. U kunt zich richten op de onderste, middelste, bovenste en zelfs de schuine buikspieren. Dankzij de 3 weerstandsniveaus is het geschikt voor iedereen van elke leeftijd, van beginners tot gevorderde atleten.

 Bestel de Ab Rocket direct bij wonenshop.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.wonenshop.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist