Hoe verberg je koorden in je woonkamer?

Opgeruimd staat netjes

Je hebt tijd, moeite en geld gespendeerd aan het creëren van een perfecte woonkamer en je wilt het niet bederven met rommelig kabelmanagement. Tegelijkertijd heb je al je apparaten en gadgets nodig. Je nieuwe OLED-tv, aankomende Sony PlayStation 5 of Xbox Series X consoles, soundbar, Wi-Fi-router, Hi-Fi-ontvanger en andere coole apparaten hebben elektrische snoeren en een aansluiting op een tv of een ander onderdeel van de hi-tech opstelling. Het kan verdraaid rommelig worden zonder de juiste aandacht voor het organiseren van de componenten en de kabelopstelling.

Het verbergen van je koorden

Al deze apparaten hebben elektriciteit nodig, dus er is geen manier om deze kabel te verwijderen. Op het Internet of Things (IoT) tijdperk, waar de meeste apparaten slim zijn, kan je met behulp van draadloze verbindingen een deel van de draden van je tv-standaard in de woonkamer verwijderen. Sluit de tv en de geluidsbalk aan met een Bluetooth-verbinding en neem andere apparaten op als deze via de luchtverbinding worden ondersteund.

Kabelfeatures of kabels verbergen

Op dezelfde manier waarop je het apparaat kunt kiezen met speciale functies voor kabelbeheer, kan je ook meubels kopen die zijn ontworpen om kabels te verbergen. Je kunt kiezen voor kleine fabrikanten die een TV-standaard met unieke afmetingen kunnen maken, of voor een kant-en-klare oplossing met waarschijnlijk ingebouwde compartimenten om kabels te verbergen.

Kabelafdekkingen zijn een andere manier die zou kunnen werken voor jouw situatie, waarbij de kabels onder een elektrische buis worden verborgen. Ze kunnen ook deel uitmaken van het ontwerp en een belangrijke rol spelen bij het verbergen van de draden en het creëren van een ideaal huiskamerontwerp.

Doos of lade

Doe een poging om bestaande kabels te organiseren wanneer ze niet gemakkelijk kunnen worden verborgen met op maat gemaakte oplossingen. Je kunt een van de compartimenten/laden in de TV-tafel gebruiken om de router en de TV-providerbox op te bergen en er kabels doorheen te laten lopen met op maat gemaakte gaten. Als je TV-set echter gebruik maakt van een infraroodzender, werkt deze oplossing niet. Ook kan je ISP-router een deel van de signaalsterkte verliezen.

Als alternatief kan je een houten kistje als verlenging van het mediastatief meubelstuk hebben en alle overtollige snoeren en kabels in het kistje leggen. Deze gaan er dan uit aan de achterkant van het tv-statief. Een ander goed advies is het gebruik van ritskoorden om een schoner uiterlijk te creëren zonder dat er kabels in alle richtingen schots en scheef hangen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist