Het blok 2011

Geef je nu op

In het najaar van 2011 zendt Net5 voor de zevende keer het succesvolle tv- programma Het Blok uit! Het Blok speelt zich af in en rondom een pand dat verbouwd moet worden.

De plek waar Het Blok staat is nog geheim, maar de opnamen vinden plaats in 9 tot 11 aaneengesloten weken, in de periode van juli tot en met september 2011.

Meedoen aan Het Blok is een waanzinnige ervaring, maar besef wel dat je leven volledig op zijn kop gezet wordt! Naast een zware verbouwing word je continu gevolgd door onze cameraploegen, terwijl je ook nog een fulltime baan en/of studie moet hebben.

Willen jullie je aanmelden voor Het Blok 2011? Geef je dan hier op.Alleen liefdeskoppels kunnen deelnemen aan de selecties voor Het Blok. Hiervoor gelden de volgende richtlijnen:

1) Je kunt je alleen tegelijkertijd en samen aanmelden

2) Je moet 18 jaar of ouder zijn

3) En je moet een vaste en stabiele liefdesrelatie hebben.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist