Het beste hout voor uw haard

De Haardhout Handelaar

Wanneer u het beste haardhout wilt kopen voor uw openhaard of uw houtkachel, dan zit u bij ons goed. Al ons openhaardhout wordt oven gedroogd. Dit betekent dat het hout in een oven wordt gedaan met een temperatuur van rond de 100 graden hierdoor verdampt al het vocht. Het hout blijft 3 dagen in de oven, om ervoor te zorgen dat ook het vocht in de kern van het hout eruit gaat. Ons haardhout heeft een vochtigheidspercentage van onder de 20%. Hierdoor heeft u geen last van rook, wat ook beter is voor het milieu. 

Wij hebben eiken, essen, berken en beuken hout. De pallets zijn 2 kuub, 1 kuub of 0,5 kuub groot. Voor meer info kijk op de site.

Alle bestellingen die voor 17:00 worden gedaan kunnen nog de volgende dag worden geleverd. Ook zetten wij als service het hout op de plek waar u het wilt hebben. Uiteraard moet wel de ondergrond verhard zijn. Een pallet met haardhout weegt al snel 900 kg.

 

Al duizenden klanten hebben ons weten te vinden en zijn erg tevreden en geven ons een hoog rapport cijfer. De reviews vind u bij ons op de site. Wij heten u graag welkom als nieuwe klant.

De Haardhout Handelaar, wij vlammen voor U. 

Wil je meer weten: www.dehaardhouthandelaar.nl 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist