Having a ‘Bad Air Day’?

Verbeter je gezondheid deze winter met...lucht

Het zit niet in een mooi potje en je kunt er geen smoothie van maken. Toch is het iets dat je huid en energieniveau een boost geeft. Het Nederlandse label Duux introduceert deze maand een serie luchtbehandelingsproducten die de lucht in je leefomgeving gezonder maakt. De lucht in onze huizen is namelijk vijf keer slechter dan buiten, wat voor veel gezondheidsproblemen zorgt. De Duux Ovi, Tag en Solair zorgen voor een ideaal luchtvochtigheidspercentage tussen de 40 en 60%*, halen schadelijke stoffen en gassen uit de lucht én mogen gezien worden. Functioneel, inspirerend en effectief.

Twintig jaar geleden bracht Duux de eerste verzorgingsproducten voor baby´s al op de markt: door te zorgen voor een goede luchtkwaliteit in de kamer slapen baby’s namelijk beter. Door het toenemend aantal gezondheidsklachten bij volwassenen als gevolg van slechte luchtkwaliteit is Duux haar collectie gaan verbreden. Het Nederlandse designteam ontwikkelde een serie waarbij design, gebruiksgemak en duurzaamheid centraal staan.

Lekker luchtig
Huizen zijn te goed geïsoleerd, de verwarming staat lekker aan en de airconditioning heeft een negatieve invloed op de luchtvochtigheid. Dit maakt je huid en haar droger, verergert allergieën en zorgt ervoor dat je minder goed slaapt, hoofdpijn krijgt en minder fit bent. Genoeg redenen om de lucht in je huis gezonder te maken. De Duux Ovi, Tag en Solair helpen daarbij:

Duux Ovi– De elegante en zelfregulerende luchtbevochtiger
Deze Duux koudwaterverdamper is zelfregulerend en zorgt zo op natuurlijke wijze voor de juist luchtvochtigheid in een ruimte. Ovi blaast alleen zuivere en schone nevel de ruimte in: de duurzame filter houdt kalk en bacteriën effectief tegen en gaat tot zes maanden mee. Luchtbevochtiger Ovi kun je ook gebruiken met ontspannende aromaolie. Het LED licht geeft een signaal wanneer je het water bij moet vullen. Bijvullen gaat super eenvoudig: giet het water via de bovenkant in het reservoir dat zich automatisch afsluit wanneer het vol is. Ovi is strak maar natuurlijk vormgegeven en staat stevig op zijn hout gelamineerde pootjes.

Duux Tag – Geruisloos, duurzaam en compact
Tag, herkenbaar aan het stoere leren label, blaast nevel in de ruimte in en helpt zo om de luchtvochtigheid snel op het juiste niveau te krijgen. De koude nevel wordt opgewekt door ultrasone geluidstrillingen die niet hoorbaar zijn voor het menselijk oor. Bovendien kun je er dankzij de filter cartridge zeker van zijn dat Tag alleen schone nevel uitstoot. De ultrasone werking maakt Tag bovendien energiezuinig; hij verbruikt wel 80% minder stroom dan traditionele stoombevochtigers. De Tag heeft een groot waterreservoir van 2,5 liter die tot tien uur meegaat. Voor een ontspannende sfeer voeg je wat aromaolie toe. 

Duux Solair – Stralende eyecatcher voor schone lucht
Solair, winnaar van de iFA Design Award 2017, voorziet in twee basisbehoeften: schone lucht en licht. Deze krachtige luchtreiniger heeft drie filterlagen die tot wel 99,7% van de fijnstofdeeltjes en gevaarlijke stoffen uit de lucht halen zodat je zeker weet dat je echt schone lucht inademt. Per uur kan Solair een ruimte van 100m2 van verse lucht voorzien. Op de LED strip aan de onderkant zie je in één oogopslag hoe het met de luchtkwaliteit gesteld is. Met de multicolor sfeerverlichting bepaal je zelf de kleur en intensiteit van het licht. Door een eindeloos palet van miljoenen kleuren is elke sfeer mogelijk: zonnig, romantisch of juist wat koeler.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist