Hartslagmeter

Welk sporthorloge is het beste in 2019

Een hartslagmeter is naast hardloopschoenen en een sportoutfit een essentieel product voor sporters/hardlopers. Met de hartslaghorloge kun je sneller worden en train je efficiënter daarbij zijn ze nog leuk ook.

Wat is een hartslagmeter
Een hartslagmeter is een apparaat dat je hartslag te meten. Als je je flink inspant zul je een hoge hartslag zien omdat je hart flink moet werken op dat moment. Zodra je weer in rust bent zie je live je hartslag dalen. Deze meting kan goed van pas komen als je sport met  trainingsschema’s waar je in een bepaalde hartslagzone moet lopen.

Tevens is het handig als je je conditie wil verbeteren, bijvoorbeeld wanneer je boven je normale hartslag zit bij hardlopen dan weet je dat je het zwaar gaat krijgen is je hartslag bij een hardloopwedstrijd hoger dan gemiddelde dan is het beter als je dan even rustiger aan gaat doen tijden de wedstrijd.

Welk sporthorloge heb ik nodig tijdens het hardlopen
Welk sporthorloge kan ik het beste kiezen? Er zijn sporthorloges zonder hartslagmeter  maar voor een goede prestatie is het toch het beste om een sporthorloge te kiezen met deze functie .

De beste keuze voor hardlopen is een sporthorloge met hartslagmeting,tijdswaarneming en afstandsmeting. Je kunt ook kiezen voor extra functies bijvoorbeeld muziek en notificaties van berichten.  En op sommige sporthorloges zit ook activity tracking, met activity tracking meet de meter jouw stappen, energieverbruik, slaap en meer.

Top 3 van beste sporthorloges
Met deze selectie houden we rekening met veel aspecten. Een hartslagmeter moet een nauwkeurige hartslag meting geven de afstand en tijd goed meten en  nog meer leuke, handige opties hebben.  De meest verkochte merken zijn , Polar , Garmin, Suunto en Fitbit.

Het beste uit de test zijn de onderstaande sporthorloges gekomen:

De garmin 245
Polar vantage v
Garmin 945

Garmin
De Garmin  kan tevens gebruikt worden voor fietsen schaatsen en  skien met de nieuwste garmin. De garmin sporthorloge is ook het beste te gebruiken als je wil zwemmen. Het merk heeft ook een speciale fiets lijn die je de Garmin Edge noemt.

Polar
De polar hartslagmeter word het meest gebruikt door hardlopers. Deze Scandinavische hartslagmeter is beter dan een garmin suunto en timex hartslagmeter. Dit merk bestaat het langste in de hartslag horloge wereld en is dan een van de nauwkeurigste  ook door middel van de LED in de achterzijde bij hun pols hartslagmeters.

Suunto
Suunto is een Fins hartslagmeter merk dat nog hoger in de markt ligt dan polar. Ze hebben een uitgebreidere navigatiemogelijkheid en zijn robuuster en worden het meeste gekozen door multisporters en triathleten.

Fitbit
Het onderscheid tussen een hartslagmeter en de activytracker van een fit bit horloge is soms lastig aan te geven. Het zijn flitsende trackers  voor om je pols  die erg veel registreren in een mooie verpakking. Ze meten stappen, trappen. Hartslag , calorien. Mulitisports. Ze werken simpel en helpen je echt te verbeteren.

Conclusie
De Garmin 245 is de beste hartslagmeter  dit model heeft alles wat een hardloper zoekt . De 245 is mooi, superlicht, betrouwbaar en je hoeft hem niet vaak op te laden. Hij connect met je telefoon en alle sportdata komt overzichtelijk binnen op je horloge en telefoon.

Teven als je kiest voor 245 Music krijg je de interne muziekopslag zodat je via bluetooth vanaf je horloge muziek kunt luisteen en de accu kan dat makkelijk aan.

Daarnaast heeft de Garmin 245 nog andere functies zoals Running Dynamics, VO2 max en SPO2 meting. Deze zaten in het voorheen alleen op de duurdere Garmin uitvoeringen.

En je kan natuurlijk ook de Garmin 245 gebruiken voor andere workouts bijvoorbeeld zwemmen en fietsen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist