Hardloopschoenen Nike

helemaal ‘hot’

Het is van groot belang dat je een hardloopschoen koopt die goed bij je past en fijn zit. Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft gaan we kijken naar een aantal punten die het voor iedereen een stuk beter en comfortabeler maakt. Zo kan je een schoen vinden die exact bij jou pas en mogelijk zelfs wat geld besparen, want een dure schoen hoeft niet altijd beter te zijn!

Nike hardloopschoenen zijn natuurlijk over en over bekend en wie heeft er nu niet ooit een paar Nike’s gehad? De Pegasus is een schoen die al 68 jaar op de markt is en steeds vernieuwd wordt en de Nike Free modellen zijn op dit moment helemaal ‘hot’. Deze laatste zijn daarnaast ook echt goede hardloopschoenen naast dat ze mooi zijn en daar gaat het ons om.

Nike Pegasus
De Nike pegasus zijn de hardlopers favoriet, waarom? Het zijn relatief goedkope hardloopschoenen en vergelijkbaar met merken zoals Asics die een stukje duurder zijn. Het blijft een persoonlijke keuze. De schoenen zijn super licht van gewicht en zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, zowel zwart als felle neon kleuren. Het nadeel van de schoenen is dat de zool er snel ‘lelijk’ uit komt te zien door de kreuken in de zool.

Duurzaam
Ondanks de wat zachtere prijs van de Nike Pegasus zijn de gemiddelde Nikes zeker niet goedkoop. En laten we nou eerlijk zijn, je betaald natuurlijk wel een beetje voor het merk en de hippe look. Nike’s zijn zeker niet duurzamer dan alle andere merken en veel beter zijn ze gemiddeld gezien ook niet. Wanneer je een kilometer op 1000 erop hebt zitten zijn de schoenen vaak iets te versleten om optimaal te gebruiken voor hardlopen. In dat geval kan je ze ook gewoon dragen onder een spijkerbroek als sneakers of in de sportschool.

De conclusie is dat de Nike Pegasus het zeker waard is maar modellen duurder dan dat puur afhankelijk zijn van de smaak en stijl waar jezelf van houdt. Nike is een van de populairste merken voor zowel hardloopschoenen als sneakers en zijn op meerdere vlakken te gebruiken.

Kijk voor meer informatie op https://www.hrdlpn.nl/hardloopschoenen/nike/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist