Goede fietskleding

maakt het verschil

Goede fietskleding kan een enorm verschil maken tussen een comfortabele en een vervelende fietsrit. Fietskleding kan je tegenwoordig in alle soorten en maten krijgen.

Goede fietskleding is licht, ademend en comfortabel. Als de kleding er dan ook nog goed uitziet is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen! In dit artikel vertellen we je alles over de beste wielerkleding en de do’s en don’ts bij het kiezen ervan.

Het belangrijkste van fietskleding is natuurlijk dat het aerodynamisch, comfortabel en op z’n minst een meetje mooi is. Zodat je optimaal kan presteren op je fiets terwijl je er ook nog eens cool uitziet!

Verschil
Je kan natuurlijk gewoon gaan fietsen met een sport shirtje van de sportwinkel op de hoek maar het verschil tussen een casual shirtje en een echt fietsshirt is groot! Naast dat je het verschil merkt bij zowel het fietsen als in de pasvorm ziet het er vaak ook wat professioneler uit. Daarnaast is het misschien nog wel een heel stuk belangrijker dat je een goede fietsbroek hebt aangezien de harde zadels van racefietsen kunnen zorgen voor zadelpijn. Goede zeem in de fietsbroek kan dit probleem voorkomen dus let hier zeker op bij het aankopen van een fietsbroek.

Aandachtspunten
Het kopen van fietskleding brengt regelmatig een prijskaartje met zich mee, de premium merken zijn best duur.Je kan het niet zomaar in een willekeurige sportwinkel vinden.Om het bij elkaar te laten passen moet je vaak een setje kopen van een fietsbroek en fietsshirt.

Merken
Twee goede voorbeelden van goede, dure fietskledingmerken zijn Castelli fietskleding en Assos. Deze merken maken mooie en duurzame broeken, shirts en jasjes van de hoogste kwaliteit

Als je een lager budget hebt kan je kiezen uit kleding van Ago en Shimano. Zij hebben ook prima fietskleding ondanks dat de kwaliteit misschien een beetje minder is dan de duurdere merken.

Budget
Mochten alle merken toch boven het budget zitten dan kan je natuurlijk gaan kijken bij de decathlon, daar vind je al snel een setje rond de 35 euro. De kwaliteit is zeker niet top-notch maar wel een aanrader voor de beginnende wielrenner.

Goede fietskleding hoeft niet veel te kosten en kan het verschil betekenen tussen lekker fietsen en heerlijk fietsen. Gewoon genieten van alles om je heen zonder in te zitten over irritante kleding is echt mogelijk!

Kijk voor meer informatie op https://www.wielrenner.eu/fietskleding/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist