Geld besparen anno 2021

Dat doe je zo!

Iedereen houdt natuurlijk van geld besparen. Het geld dat je namelijk bespaart kun je weer uitgeven aan andere zaken! Het is daarom belangrijk om altijd op zoek te blijven naar manieren om geld te besparen. Om je hier een beetje in op weg te helpen, geven we je in deze blog enkele tips om geld te besparen.

Boodschappen

Boodschappen zijn uitgaven die je niet simpelweg kunt doen verdwijnen. Het is daarom extra belangrijk om juist tijdens het boodschappen doen op de kosten te letten. Dit kun je doen door bijvoorbeeld de aanbiedingen folders van alle supermarkten door te nemen voordat je je boodschappen gaat doen. Aan de hand van de aanbiedingen uit de verschillende folders kun je bepalen welke producten je die week bij welke supermarkt koopt. Als je geen fan bent van dit proces, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van een overzicht van de goedkoopste supermarkten. Zo weet je dat je buiten de aanbiedingen om nooit teveel betaald voor je boodschappen. Toch zal je door week in week uit de aanbiedingsfolders uit te pluizen veel meer geld besparen dan wanneer je je boodschappen bij één supermarkt doet.

Abonnementen

Abonnementen zijn over het algemeen maandelijks terugkerende kosten. Als jij op je abonnementen geld weet te besparen weet je dus zeker dat je iedere maand extra geld overhoudt. Het is daarom belangrijk om regelmatig al je abonnementen eens door te lopen. Je kunt dit zelf doen, of dit werk door een applicatie als Dyme laten doen. Hierin zie je heel overzichtelijk waar jouw geld iedere maand aan uit wordt gegeven. Je kunt door bijvoorbeeld over te stappen van abonnement al snel tientallen euro’s per maand besparen. Het voordeel van overstappen van abonnement ligt hem vaak niet per se in je maandbedrag, maar voornamelijk in de welkomstbonussen. Bedrijven die abonnementen aanbieden willen namelijk zo veel mogelijk mensen als abonnee hebben. Om de abonnees binnen te halen bieden ze dan ook gunstige welkom bonussen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 3 maanden geen kosten of een half jaar voor de helft van de prijs. Je kunt de verschillende welkomstbonussen met elkaar vergelijken en zo jouw voordeligste abonnement uitkiezen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist