Gek op groene agenda

alles over interieur, tuin, terras en balkon

De nieuwe Gek op Groen Agenda 2011 is gevuld met schitterende foto's, heerlijke recepten, inspirerende tips en weetjes voor interieur, tuin, terras en balkon. De Gek op Groen Agenda is natuurlijk genieten. Bovendien maak je kans op verwenprijzen en krijg je korting op uitstapjes.Overzichtelijk
Het calendarium is overzichtelijk ingedeeld in weken. Dankzij de spiraalband kan de agenda open blijven liggen, zodat je in een oogopslag alle gegevens ziet en snel afspraken kunt noteren. Iedere maand biedt bovendien voldoende ruimte voor notities. Met het overzicht van alle schoolvakanties en feestdagen kun je ruim van te voren tijd vrij maken om te genieten van je tuin, te relaxen tijdens een boswandeling of een weekend er even helemaal tussen uit te gaan.

Vol verrassingen
Met de Gek op Groen Agenda 2011 maak je kans op mooie prijzen, van een Middellandse Zee cruise, een skivakantie in Oostenrijk tot een heerlijk verwenarrangement in een wellness centre en een idyllisch verblijf in een tent op een boerderij. In de agenda vind je bonnen voor korting op de toegang tot dierentuin, doolhof, kasteeltuin, inspiratietuin en andere buitenattracties.

Verkrijgbaarheid
De agenda is vanaf 1 november aanstaande verkrijgbaar bij een groot aantal tuincentra.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist