Ga georganiseerd het nieuwe jaar in

agenda 2020

Met alle drukte in huis is het fijn om vast een agenda 2020 te hebben om al die afspraken in te zetten. De keuze in verschillende soorten, motieven en indelingen is enorm. Wat voor soort agenda voor jou het handigst is, kun je hieronder lezen.

Dagagenda 2020
De naam zegt het al, met een dagagenda heeft iedere dag zijn eigen bladzijde. Dit is goede keuze als je dagelijks meerdere afspraken hebt of rekening moet houden met meerdere gezinsleden. Je kunt hierbij kiezen uit een dagagenda met een uurindeling, een halfuurindeling of zelfs een kwartierindeling.

Weekagenda 2020
Met een weekagenda heb je de hele week overzichtelijk op twee bladzijdes. Zo kun je goed zien wat er voor de hele week op de planning staat. Balletles op dinsdagavond, voetbal op zaterdagochtend, de tandarts op woensdagmiddag, niets ontsnapt aan jouw aandacht! De wat grotere weekagenda’s hebben vaak een uurindeling, ook kun je kiezen voor een familie-agenda waarbij ieder gezinslid zijn of haar eigen overzicht heeft.

Herbruikbare agenda
Een wat duurzamere aanschaf is een herbruikbare agenda. Je koopt dan een mooie, vaak leren omslag die je ieder jaar vult met nieuwe bladzijdes. Bij het kiezen van de agendavulling bepaal je zelf welke indeling je prettig vindt, zoals een dag- of weekindeling. Een bijkomend voordeel is dat je bijvoorbeeld in november vast nieuwe bladzijdes toe kunt voegen en zo je huidige afspraken én afspraken voor het nieuwe jaar in één omslag hebt zitten. Zo hoef je niet met twee agenda’s rond te lopen!

Kalender
Natuurlijk kun je in plaats van een agenda ook kiezen voor een kalender 2020. Zo kun je niet alleen je afspraken, maar bijvoorbeeld ook verjaardagen noteren. Ook zie je in één oogopslag de planning voor de hele maand. Vaak zijn er ook handige gezinsplanners beschikbaar in kalenderformaat, zo heeft ieder gezinslid, net zoals bij de familie-planner in agendaformaat, zijn of haar eigen overzicht.

Overige items
Naast een agenda of kalender, is het ook handig om wat andere kantoorartikelen in huis te hebben voor je planning. Denk bijvoorbeeld aan leuke markeerstiften om je afspraken mee te markeren en post-it’s om snel iets op te noteren. Zo kun je georganiseerd het nieuwe jaar in!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist