Freecom

Musicpal


Iedere ochtend weer gewekt worden met favoriete muziek, het laatste nieuws (RSS/blog feeds) getoond in zijn lcd-display, maar vooral genieten van tienduizenden radiostations via internet en MP3-muziek. Dat is de Freecom MusicPal.

Nu draadloos genieten van tienduizenden radiostations over de hele wereld!
De MusicPal kan draadloos via een netwerk (WLAN) en zelfs zonder dat de computer aanstaat tienduizenden verschillende internet-radiozenders ontvangen. Waar dan ook in huis of kantoor. Wie liever de MP3-verzameling van zijn computer (PC/Mac) of netwerk wilt afspelen, kan van MP3, WMA- of WAV bestanden op de MusicPal via streaming genieten. Dankzij de ingebouwde luidspreker heeft de MusicPal verder niets nodig. De meegeleverde vTuner software doet het werk en vindt de beste internet-radiostations.


Installatie en navigatie in enkele seconden
De MusicPal is in een mum van tijd geïnstalleerd en makkelijk te bedienen: de twee handige draai- en drukknoppen maken van navigeren kinderspel. Radiostations kunnen naar genre en op land worden gesorteerd en in de favorietenlijst worden opgeslagen en geselecteerd. En in een handomdraai of met één druk op de knop kunnen ze altijd en eenvoudig weer terug gevonden worden. Het overzichtelijke lcd-display geeft informatie over de tijd, radiozender, het nummer en de artiest en houdt de luisteraar bovendien op de hoogte van het laatste nieuws, Blog Entries of weersvoorspellingen via RSS feeds.

Radio, wekker én 'nieuwslezer'
Met zijn strakke vormgegeven en eigentijdse looks past de MusicPal in iedere huiskamer. En met zijn ingebouwde alarm-, sleep- en snooze-functie is de nieuwe MusicPal ook ideaal voor in de slaapkamer. Vanaf nu is het elke dag lekker wakker worden met vrolijke reggae-muziek live uit Jamaica, kan er op kantoor gewerkt worden met zen-klanken direct uit Japan of gekookt worden op salsa-ritmes rechtstreeks uit de Caribische eilanden. De tunes komen uit de geïntegreerde luidspreker en voor extra stereo-geluid kan de MusicPal via de audio-uitgangen ook aan actieve boxen of aan de HiFi-installatie worden aangesloten om van digitale web- en MP3-muziek in HiFi-stereokwaliteit te genieten


Kijk voor meer informatie op: www.freecom.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist