Freecom

ToughDrive Pink


Freecom ToughDrive PINK, een nieuwe externe 2.5" harde schijf in een eigentijds, roze design! De ToughDrive PINK krijgt haar power via de USB-aansluitkabel, waardoor een aparte stroomvoeding overbodig is. Deze mobiele harde schrijf biedt maximale prestaties via USB 2.0, heeft een capaciteit tot maar liefst 250GB en biedt absolute betrouwbaarheid. Dat alles fraai vormgegeven in een strak vernieuwend roze design. De ToughDrive is klein maar sterk, lekker eenvoudig en geeft vooral heel veel kleur aan data-opslag...

 

 

Met de ToughDrive PINK introduceert Freecom een snelle, stille externe 2.5" harde schijf gegoten in een zacht siliconen roze behuizing, speciaal ontworpen voor de fashionable (zaken)vrouw/man. De nieuwe ToughDrive PINK is verkrijgbaar in opslagcapaciteiten van 160 en 250GB; voldoende ruimte voor onder meer video's, digitale foto's, presentaties, documenten en MP3-bestanden. Met ‘haar’ kleine afmetingen neemt de ToughDrive PINK minimale ruimte in beslag en is daarmee ideaal voor mobiel, dagelijks gebruik. Het meenemen van een aparte voeding is overbodig, want de ToughDrive PINK is volledig buspowered. De ToughDrive PINK voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van data-opslag. Onderweg een even snel een backup maken? Met de ToughDrive PINK is dat geen enkel probleem!

 

De naam ToughDrive is inmiddels een begrip en ook de nieuwe krachtige ToughDrive PINK is niet enkel bestand tegen schokken en stoten, maar overleeft zelfs een val van twee meter. 'Storage and security' gaan steeds vaker en beter hand in hand, gegevens worden beschermd door middel van paswoorden en versleutelingen, maar met de ToughDrive wordt data óók fysiek beveiligd tegen verlies.

 

Het ingebouwde anti-shock-mechanisme zorgt voor stabiliteit en fungeert bij een val als bumper/schokbreker. Daarnaast zorgt de zacht siliconen behuizing van de ToughDrive PINK voor extra bescherming. Zo wordt de ToughDrive PINK op twee manieren beschermd tegen schokken, stoten of een mogelijke val.

De nieuwe ToughDrive PINK wordt standaard geleverd met geïntegreerde USB 2.0-aansluitkabel en ‘award winning’ NTI Shadow Backup software. De ToughDrive PINK is vanaf nu verkrijgbaar. Standaard zijn onbeperkte ondersteuning door de helpdesk en 2 jaar fabrieksgarantie inbegrepen. 

Kijk voor meer informatie op: www.freecom.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist