Fietsnavigatie

simpel op de juiste locatie

Fietsnavigatie is de ideale oplossing voor de fanatieke fietser en motorrijder. Het is een stuk makkelijker en gebruiksvriendelijker dan de navigatie van je telefoon en misschien nog wel het allerbelangrijkste, een heel stuk veiliger!

Een fietsnavigatie kan je zo uitgebreid maken als je zelf wilt, de meest simpele navigaties hebben natuurlijk snelheid, afstand en de navigatie zelf en bij uitgebreidere navigaties moet je denken aan; de historie van de gereden route, snelheden, hoogte, hartslag en cadans.

Voor de fietsers
Voor de fietsers raden wij echt de Garmin navigaties aan omdat ze simpelweg de beste navigatie en handige gadgets hebben, zo heb je bijvoorbeeld bij de Garmin Edge 1030 alles erop en eraan van sneleden tot vermogen en zelfs zuurstofopname, de ideale navigatie voor de fanatieke fietsers om alles tot in het fijnste detail te analyseren.

Voor de motorrijder
Voor de motorrijder leunen wij toch meer richting de Mio navigaties, de navigatie zijn super gebruiksvriendelijk en hebben grote knoppen dat het een heel stuk makkelijker maakt om met motorhandschoenen ook daadwerkelijk op de juiste knop te klikken J. Want als motorrijder wil je natuurlijk dat een navigatie super stevig vast zit, tegen een spatje water kan en makkelijk te bedienen is. Waarbij een hartslag meter overbodig is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist