Fatboy tassenlijn

Soulbag & Tweenie

Hoewel geen van onze producten eruitziet als een dubbele spiraal, zijn we ervan overtuigd dat het Fatboy-DNA in al onze producten leeft. En misschien wel in alle levende schepsels op aarde.

We hebben de blauwdrukken van onze unieke Dutch Design tassenlijn nog eens goed bekeken, en geconcludeerd dat celsplitsing nu eenmaal niet eeuwig kan doorgaan. Niettemin hebben de Soulbag en Eetwie inmiddels wel bewezen dat ze net zo'n icoon zijn als onze zitzak Original. En iedereen weet dat het moeilijk is om je eigen gekoesterde lievelingetjes vaarwel te zeggen. Daarom hebben we één goed voornemen voor 2010: onze Eetwie en Soulbag opnieuw lanceren. Ze gaan solo. Maar dan wel samen.

De ontwerpers van DeMakersVan kennen onze codes als geen ander. Als ware, hedendaagse alchemisten, schiepen ze goud en ‘bezielden' ze onze tassen. Hun talent is het geheim achter de ongeëvenaarde schoenzoolbodems, waardoor de Soulbag en Eetwie op ieder oppervlak letterlijk en figuurlijk hun mannetje staan. Door deze unieke eigenschap kun je voortaan ook drie voetstappen tegelijk achterlaten, wat altijd handig is als je eventuele stalkers of achtervolgers het spoor bijster wilt laten raken. Stijlvolle details en coole elementen zoals de waterdichte ritssluitingen gaan hand in hand met de zonnige kleuren van zowel de voering als de buitenkant van de tassen. En dan hebben we het nog niet eens over de stralende Metallic- en Lacquer-uitvoering voor degenen die net zo flitsend zijn als Starship Enterprise.

Hoewel de Soulbag niet je eeuwige spirituele leider is, kan niemand er omheen dat we het hier over de ‘Bagfather of Soul' hebben. En onze fijne Eetwie spreekt voor zijn eigen knappe zelf. Al je kleine persoonlijke, maar uiteraard absoluut noodzakelijke meeneemsels kun je er veilig en gemakkelijk in vervoeren en terugvinden. Eetwie houdt het allemaal bij elkaar. Wie zegt daar nou nee tegen?

De boodschap aan ieder levend organisme waar ook ter wereld is duidelijk: voortaan kun je jezelf uitdossen en uitrusten zoals jouw zieltje dat wil. En als jij rondparadeert met de Soulbag en Eetwie, is dat voor anderen reden genoeg om een fancy zonnebril aan te schaffen. Maar maak je geen zorgen, 2010 wordt een perfect jaar om te schitteren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist