Eurocave

Wijnkelderinrichting


Al eeuwenlang is een koele, donkere, ietwat vochtige kelder de ideale omgeving om wijn in te bewaren. Tot voor kort waren wijnlief-hebbers daarom afhankelijk van de willekeur der natuur.

Dankzij EuroCave is die tijd voorbij. Met de introductie van onze INOA wijnklimaatrege-laars is een goede en betaalbare wijnkelder voor iedereen te realiseren, in iedere ruimte van het huis. De INOA garandeert een constante temperatuur en luchtvochtigheid om zo een perfect kelderklimaat te creëren, waarin iedere wijn in alle rust op dronk kan komen.

Maar EuroCave gaat verder dan alleen het klimaat. Met een breed assortiment aan stijlvolle wijnrekken en wijnbewaarsystemen kan vrijwel iedere ruimte veranderd worden in een klassieke wijnkelder zoals die alleen te vinden is in de beste Franse châteaux.

Kijk voor meer informatie op: www.eurocave.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Eurocave?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist