Epson fotoprinters

Stylus Photo PX800fw en px 700w


Epson introduceert de stijlvolle Stylus Photo PX800FW en de Stylus Photo PX700W fotoprinters. De Stylus Photo PX800FW is een Hi-Definition 4-in-1 multifonctional met fax, automatische documentlader en Wi-Fi. De Stylus Photo PX700W is een snelle Hi-Definition all-in-one met kleuren LCD-scherm en Wi-Fi connectiviteit. Achter het stijlvolle uiterlijk en indrukwekkende touchscreen van de Stylus Photo PX800FW schuilt een aantal geavanceerde functies. De printer is bijzonder breed inzetbaar en drukt onder meer foto's af die de kwaliteit van een professionele afdrukservice naar de kroon steken. De PX700W combineert uitzonderlijke functionaliteit met de bekende kwaliteit van Epson en is daarmee de perfecte printer voor zowel de veeleisende consument, de beginnende fotograaf als de ervaren D-SLR gebruiker.

 

Epson Stylus Photo PX800FW

De Epson Stylus Photo PX800FW heeft een glossy zwarte afwerking en een modern uiterlijk, waardoor hij niet misstaat in de huiskamer. Over alle contouren is zorgvuldig nagedacht. De automatische documentlader is aan het oog onttrokken, terwijl de dubbele papierladen volledig in het ontwerp zijn geïntegreerd.

 

 

Naast het mooie design, beschikt de Stylus Photo PX800FW tevens over een sterk staaltje techniek. Hij kan worden aangesloten via Wi-Fi of ethernet, zodat de gebruiker via zijn thuisnetwerk kan afdrukken. Het 19,8 cm grote LCD-touchscreen kan in een comfortabele kijkhoek worden gedraaid. Daarnaast voert het dynamische menu de gebruiker moeiteloos door de vele preview- en afdrukopties. Ook kan de gebruiker doormiddel van Pictbridge direct vanaf een digitale camera of geheugenkaart afdrukken. Op de achterkant van de Stylus Photo PX800F kan optioneel een automatische duplex-unit worden geklikt, wat de mogelijkheid biedt dubbelzijdig af te drukken en boekjes te maken.

 

Epson Stylus Photo PX700W

Met het strakke design en de glossy zwarte afwerking van de Epson Stylus Photo PX700W is de all-in-one een eye-catcher in ieder interieur. De nieuwe foto all-in-one is bovendien erg snel, foto's worden in slechts 17 seconden geprint en zijn mooier dan van een professionele afdrukservice. De Stylus Photo PX700W is dan ook de snelste Epson inkjet multifunctional voor consumenten.

 

 

Inmiddels is meer dan 95 procent van de Europeanen in het bezit van een digitale camera. Het afdrukken van professionele foto's is dan ook een essentieel onderdeel van een moderne levensstijl.

Met de Stylus Photo PX700W kunnen foto's in zeer hoge resolutie worden afgedrukt. En doordat de afzonderlijke cartridges per stuk vervangen worden als ze leeg zijn, blijven de kosten van verbruiksgoederen beperkt.

 

Net als met de Stylus Photo PX800FW biedt de moderne Stylus Photo PX700W de mogelijkheid direct vanaf een camera af te drukken door middel van Pictbridge of gebruik te maken van de interne kaartlezer. De twee ingebouwde papierladen zorgen ervoor dat regulier papier en fotopapier tegelijkertijd kunnen worden ingeladen, waardoor overschakelen op een ander afdrukmedium snel en eenvoudig verloopt.

 

De Stylus Photo PX700W is voorzien van Wi-Fi- en Ethernet-verbinding, zodat hij overal in huis en door iedereen kan worden gebruikt. Het compacte ontwerp en de combinatie van scanner en kopieerapparaat maken de Stylus Photo PX700W een multifunctionele all-in-one waarmee zelfs cd's en dvd's kunnen worden bedrukt.

 

Epson Claria Photographic inkt

Naast het elegante design, vele functies en intuïtieve interface werken de Stylus Photo PX800FW en Stylus Photo PX700W met Epson’s innovatie Epson Micro Piezo™-printkop en Epson Claria™ Photographic-inkt. Dit is een Hi-Definition inkt op waterbasis, die garant staat voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en duurzame resultaten. Foto's die afgedrukt zijn met Epson Claria Photographic inkt zien er beter uit en hebben een langere levensduur dan die van een ontwikkelservice: tot aan 200* jaar in een fotoalbum en 98 jaar als ze ingelijst worden. De inktset is perfect voor het printen van foto’s gemaakt met digital-SLR- en megapixel-camera's. Het biedt een extra groot kleurenbereik en subtiele kleurovergangen voor levendige afdrukken met levensechte kleuren. De inkt is bovendien verkrijgbaar in afzonderlijke cartridges, zodat alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te vervangen.


Kijk voor meer informatie op: www.epson.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist