En de Winnaar is…….

Nancy uit Veghel !!

De winactie van Dunavox in samenwerking met WonenWonen is afgerond en de winnaar is bekend, Nancy uit Veghel was ontzettend blij met deze geweldige prijs.

Trringg…..tuut…..Tringgg…. Ja Hallo met Nancy….Goedemiddag mevrouw u spreekt met Sebastiaan van Dunavox Nederland en Wijnklimaatkastkopen.nl, bel ik u even gelegen?

Dat hangt er vanaf waar het over gaat…… Mevrouw Nancy u heeft meegedaan met onze winactie op facebook met als prijs een Wijnklimaatkast van Dunavox. O ja, dat klopt…… Nou mevrouw dan hebben wij goed nieuws voor u. Nee echt?  Ja mevrouw, u bent de gelukkige winnaar van de Dunavox DX-21.60DG wijnklimaatkast. OOOOOO, Gaaaf!!! Nee is het echt waar, of is dit een grapje? O ik ben zo blij….. Ja hoor mevrouw het is echt waar, ik zal u zomenteen een mail sturen ter bevestiging. OOO wat geweldig, dit heb ik altijd al gewild, mag ik het al aan mijn familie en vrienden vertellen…. Of is dit een grap, is het echt?! ik kan het maar niet geloven!!!! Mevrouw het is geen grap, volgende week vrijdag rond 14 uur willen wij de wijnklimaatkast komen leveren komt u dat uit?

Vrijdag 13 Februari
Vrijdag de 13e zal voortaan in het geheugen van Nancy staan als een geluksdag. Nancy stond al bij de voordeur met haar dochter, helemaal blij met haar prijs, de wijnkast werd meteen in gebruik genomen en kreeg een mooie plek in de woonkamer. Samen met haar dochter op de foto, natuurlijk met haar mooie wijnklimaatkast.

Nancy uit Veghel, heel veel plezier met uw Dunavox wijnklimaatkast!! Alle andere deelnemers, bedankt voor het meespelen!

Wilt u zelf ook een wijnklimaatkast? Kijk dan eens op www.wijnklimaatkastkopen.nl of volg ons op onze facebook pagina: www.facebook.com/wijnklimaatkastkopen 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist