Een waterkoeler

5 redenen waarom deze ideaal is voor je kantoor

In heel wat kantoren zie je waterkoelers staan. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Water is voor de mens een levensbehoefte. We kunnen slechts enkele dagen zonder water, zonder dat ons lichaam het opgeeft. Water drinken is gezond en absoluut essentieel. Helaas is het voor veel mensen nog geen vanzelfsprekendheid om elke dag twee liter water naar binnen te klokken. Met een waterkoeler op kantoor zet je de medewerkers ertoe aan om meer water te drinken. Dat heeft vele voordelen en is daarom voor elk bedrijf zeer aan te bevelen.

 1. Water is goedkoop! Waarom zou je als ondernemer geld uitgeven aan dure frisdranken, als die ook nog eens slecht zijn voor de gezondheid? In plaats van een koelkast vol met ongezonde drankjes kun je beter een waterkoeler bestellen en je medewerkers stimuleren om daar volop gebruik van te maken.
   
 2. Water is goed voor de lijn! Een glas water bevat geen calorieën, dus je kunt er niet dik van worden. Daardoor past water uitstekend in een gezond voedingspatroon. Wanneer je als werkgever iets goeds wilt doen voor het maken van bewuste keuzes op het gebied van gezondheid, is het plaatsen van een waterkoeler een goed idee.
   
 3. Water vermindert stress! Allerlei processen in ons lichaam zouden niet goed verlopen als we niet voldoende water zouden drinken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het transporteren van stoffen in ons lichaam. Als er niet genoeg water is, kunnen onze organen niet goed functioneren. Uitdroging van het lichaam leidt tot het ontstaan van stress.
   
 4. Water verbetert de concentratie! Het functioneren van de hersenen is, net als dat van veel andere organen, gebaseerd op voldoende zuurstof en water. Als je niet voldoende drinkt, zul je in mentaal opzicht slechter gaan presteren. Onderzoek heeft uitgewezen dat cognitieve vaardigheden met dertig procent verbeteren door water te drinken.
   
 5. Water verhoogt de productiviteit! Wanneer je lichaam uitgedroogd raakt, begin je jezelf moe te voelen en ben je minder productief. Het is ook goed om de dag te beginnen met een glas ijskoud water. Daardoor geef je de stofwisseling meteen een goede oppepper en zul je gedurende de dag meer calorieën verbranden.

Er bestaan veel verschillende soorten waterkoelers. Op Watercooler-online vind je een compleet overzicht van alle mogelijkheden. Je kunt onder meer kiezen uit verschillende modellen, toepassingen en materialen. Er bestaan ook leidingwaterkoelers en varianten met heet water.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist