Een nieuwe woning in Rotterdam gevonden?

Hier 5 tips:

Je gaat verhuizen naar Rotterdam…? Gefeliciteerd…! Je hebt er ongetwijfeld een hele kluif aan gehad om een geschikte woning te vinden, want Rotterdam is behoorlijk in trek als woonplaats. En het leuk is de enorme veelzijdigheid van de stad. Je kunt er - letterlijk - wonen in de wolken, met het echte stadsgevoel en alles wat daarbij komt kijken. Maar een paar kilometer verderop vind je de rust en de ruimte van wonen in een rustige wijk of zelfs aan de rand van een weiland. Want dat alles kan in Rotterdam. Om je verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, geven we je alvast vijf bruikbare tips.

1.       Een goed begin is het halve werk. Zorg ervoor dat je voorbereid aan de klus begint. Wacht niet te lang met het inpakken van je huisraad. Alle spullen die je met zekerheid de komende maanden niet nodig hebt, kunnen alvast in de verhuisdozen verdwijnen. Dit is ook het moment om dingen weg te gooien waarvan je toch al afscheid wilde nemen.

2.   Een stad als Rotterdam kent veel hoogbouw. De kans is dus groot dat je nieuwe woning zich niet op de begane grond bevindt. Zonder goede verhuislift Rotterdam betreden is dan geen goed plan. Door dit tijdig te regelen weet je zeker dat alles op de dag zelf in orde komt.

3.   Maak alvast kennis met je toekomstige buren. Misschien heb je hun medewerking nodig om bijvoorbeeld de verhuiswagen goed voor de deur te kunnen parkeren. Beter een goede buur dan een verre vriend. Misschien zijn ze zelfs bereid om je op de dag van de verhuizing een handje te helpen. Al was het maar door een lekkere pot verse koffie of thee te zetten voor het hele verhuisteam.

4.   Controleer je route. Rotterdam is een van de grootste verkeersknelpunten van Nederland. Hoewel er de laatste jaren fors is geïnvesteerd in het uitbreiden van de capaciteit op de snelwegen, staan er nog vaak lange files rond de Maasstad. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je tijdens het verhuizen Rotterdam niet inkomt, want dat zou je tijdschema flink vertragen.

5.       Zorg er op de dag van de verhuizing voor dat één persoon de leiding heeft. Dit is degene die aanwijst wat waar moet komen te staan. Natuurlijk heb je vooraf alle verhuisdozen voorzien van een duidelijk label, zodat alles op de juiste plek belandt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist