Een goede bureaustoel voor op je thuiswerkplek

Redenen om te investeren in

Onderschat het belang van de juiste kantoormeubelen niet. Een bureau en een bureaustoel op maat voor jou zijn essentieel ook op een thuiswerkplek. Ze voorkomen veel lichamelijke klachten. Uiteraard dien jij de werkzaamheden aan de computer met enige regelmaat af te wisselen door te gaan bewegen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens telefonisch contact (en dat doen al velen) en de lunch, die je tijdens het lopen/wandelen nuttigt. Het belang daarvan is zeker ook aangetoond. Ook een ontspannen houding achter de pc zal je helpen om minder of geen lichamelijke klachten te krijgen. Het is zoals je leest een combinatie van goede meubels, afwisseling zitten en bewegen en een ontspannen houding terwijl je werkt, die ervoor zorgt dat kantoorwerk minder inspanning van je lichaam vraagt.    

Bureaustoel en bureau op de thuiswerkplek

Investeer meteen in een goede bureaustoel en bureau op maat voor jouw thuiswerkplek. Je hebt daar enorm veel profijt van. Misschien dat een werkgever bereid is hieraan mee te betalen als je de meeste uren thuis werkzaam bent. Je zou hierover in overleg kunnen gaan. Het is namelijk ook in zijn of haar belang dat jij niet ziek wordt en uitvalt door lichamelijke klachten, gerelateerd aan het computerwerk.

Waar kun je zoal op letten bij aankoop bureaustoel?

  • Let op de kwaliteit en de prijs en vergelijk diverse aanbieders. Een goede kwaliteit gaat erg lang mee. Je investeert in vele jaren zitcomfort.
  • Betreft het een goedgekeurde bureaustoel?
  • Is deze instelbaar?
  • Geeft de stoel voldoende ondersteuning (dat zal zeer persoonlijk zijn)?
  • Welk materiaal heeft jouw voorkeur (leer, stof of synthetisch leer)?
  • Een ergonomische stoel kun je instellen en deze heeft meestal ook armleuningen
  • Let op het draaisysteem, zodat de stoel draait als je even iets moet pakken en niet je rug
  • Is de stoel eenvoudig in het onderhoud?
  • Ben je in de gelegenheid om de stoel te proberen in de showroom kies daar dan voor
  • Omdat het oog ook wat wil, kun je een keuze maken waarbij de stoel prima combineert met de rest van het interieur.

Zoek je een ergonomische bureaustoel en een verstelbaar bureau om comfortabel in een gezonde houding te werken? Ga naar DesignKantoormeubilair.be voor goede kantoormeubelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist