Een fris & opgeruimd huis

dat is wel zo fijn

Wanneer zaken in het dagelijkse leven druk en soms zelfs hectisch zijn, kan het lastig zijn om je woning fris en opgeruimd te houden. En iedere dag thuiskomen in een ongeorganiseerde, rommelige woning is natuurlijk hartstikke vervelend. We geven je dan ook graag een aantal handige, praktische tips die jij direct toe kunt passen om je woning lekker fris en opgeruimd te houden: zonder dat je hier al teveel energie in hoeft te steken!

1. Haal de natuur naar binnen
Een woning waar voldoende planten en bloemen aanwezig zijn geeft je direct een fijn gevoel. Nu vragen planten om tijd en aandacht, maar heeft een mooi boeket bloemen op tafel veel minder aandacht nodig! En laten we eerlijk zijn; hoe gezellig ziet je huis eruit wanneer er mooie, verse bloemen op tafel staan? Je kunt je bloemen laten bezorgen zodat jij iedere week weer een nieuw, kleurrijk boeket op je hebt staan wachten. Dit zorgt voor frisheid, gezelligheid en ook nog eens voor lekkere geuren!

2. Zorg voor opbergruimte
Hoe meer opbergruimte jij in je woning hebt, hoe makkelijker het is om alles netjes opgeruimd te houden. Of je nu een grote stellingkast in de keuken plaatst of een aantal toffe rieten manden in de woonkamer zet. Dit soort opbergvakken geven je de mogelijkheid om ‘rommel’ in huis direct op te bergen. Wanneer je alle losse items in de woning direct een opberg locatie geeft, zorg je voor meer overzicht en heeft je huis een opgeruimde uitstraling.

3. Verander items van locatie
Heb je altijd lege enveloppen of andere spulletjes op de eetkamertafel liggen en lijken ze maar niet in de prullenbak te eindigen? Verander dan de locatie van je prullenbak gewoon eens! Misschien wordt het een stuk makkelijker om dit soort spulletjes op te ruimen en weg te gooien wanneer de prullenbak (of handige opbergruimte) wat dichterbij zijn. 

4. Verdeel alles in groepen
Je krijgt al snel een opgeruimd en fris gevoel wanneer alles in de woning op een ‘eigen’ plekje staat. Wanneer je er ook nog eens voor zorgt dat alles producten binnen dezelfde categorie bij elkaar staan en dus makkelijk te vinden zijn, heb je in no-time een opgeruimde woning. Je schone was hangt bijvoorbeeld in de kledingkast, de kruiden staan allemaal samen op dezelfde plek in het keukenkastje en alle post zit samen in een mooi opbergvak. 

5. Zet ramen en deuren open
Een fris gevoel is iets wat je ook door fysieke acties kunt bereiken. Verlaat je de woning? Zet dan alle ramen eens tegen elkaar open zodat er lekker wat frisse lucht in huis kan komen! Wanneer je thuis komt kan de verwarming aan en heb je in ieder geval een letterlijk frisse woning!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist