Ecoreminders

energiezuinige muurstickers

Vergeet je weleens om het licht uit te doen? Nu niet meer! Ecoreminders zijn grappige en vrolijke muurstickers. Deze pvc-vrije stickers zijn de perfecte reminders om zuinig met energie om te gaan. Op elke sticker is te zien hoe enrgie wordt geproduceerd of wat de gevolgen van energieverbruik zijn. Bovendien zijn de stickers mooi om te zien. Naast verschillende muurstickers is er ook een sticker van een wc-monster, die je op de toiletpot kunt plakken.

Ontwerp en productie
De stickers zijn ontworpen door ontwerper Antoine Tesquier Tedeschi. Antoine is geboren in Parijs en heeft gewerkt in Miami, London en Parijs. De stickers worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.

De stickers zijn gemaakt van vinyl en bevatten geen pvc en weekmakers. Zowel qua beeld als materiaal dus eco-proof. De hoogte varieert van 20 cm tot 90 cm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist