DUUX Aura muggenvanger

van Grrr naar Zzzzz

‘Dzzzzzz’ bij je oor. ‘Zoemmmmm’ bij je enkels. ‘Grrrr!’ als jij uit bed springt om die mug bij zijn lurven te pakken. Vergeet dat allemaal deze zomer want Duux introduceert de Aura, een elektrische muggenvanger die ook werkt op een USB aansluiting. De stijlvol vormgegeven Aura trekt muggen met haar zachte blauwe UV-licht aan en vervolgens worden ze met de slimme en krachtige ventilator het apparaat ingetrokken. Het superstille en energiezuinige apparaat is veilig te gebruiken voor een optimale en gezonde nachtrust.

Duux
Het Nederlandse Duux is al twintig jaar de specialist op het gebied van luchtbehandeling. Puur Dutch Design met internationale aantrekkingskracht: het merk is inmiddels in zo’n 30 landen te koop. Het is de missie van Duux om bij te dragen aan ons welzijn door het ontwikkelen van producten die voor de beste luchtkwaliteit zorgen én natuurlijk vormgegeven zijn. Vriendelijk en duurzaam in gebruik en met oog voor detail vormgegeven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist