Dutch Design in development

Kattenkrabpaal


Een kattenkrabpaal die niet misstaat naast je designbank. Dat stond productontwerpers Chris Slutter en Christel Hofmans voor ogen toen ze voor een project van Dutch Design in Development (DDiD) vertrokken naar Bali. Samen met een producent op Bali ontwikkelden de Nederlandse ontwerpers een kattenkrabpaal, een hondenmand en een kattenmand.

 

 

De ontwerpen zijn sober, maar krachtig van lijn. Er wordt gebruik gemaakt van robuuste materialen die op Bali verkrijgbaar zijn zoals hout, staal, canvas en zeegras. Deze materialen passen bij de stoere vorm van de producten en kunnen op een duurzame wijze worden verwerkt. Op dit moment wordt de eerste order op Bali geproduceerd. De design kattenkrabpalen zijn te koop via de Nederlandse importeur Unseen Products.


Kijk voor meer informatie op: www.ddid.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist