Drie (geldbesparende) tips

voor het beste thuiskantoor

Of het nu gaat om zelfgemaakte deuren of het delen van de laatste trends op het gebied van verfkleuren: bij WonenWonen verrassen we je graag met de beste tips om het huis als thuis te laten voelen. Echter, hoe zorg je hiervoor als thuiswerken de norm is geworden en de keukentafel zich heeft getransformeerd tot kantoorbureau? Om het beste van het thuiswerken te maken geeft WonenWonen drie (geldbesparende) tips om zelf het beste thuiskantoor te creëren.

Tip 1: Schaf of vraag een ergonomische bureaustoel aan
Een goed begin is het halve werk. Al zal onze eerste tip ertoe leiden dat je geen half, maar volledig werk levert. Een comfortabele bureaustoel is essentieel om goed aan het werk te kunnen vanuit huis. Er staat wellicht een comfortabele designstoel aan de keukentafel, maar deze is vaak niet ergonomisch ontworpen en niet geschikt om uren op te zitten. Schaf daarom bij voorkeur een bureaustoel aan die ARBO-goedgekeurd is, om pijn aan gewrichten en overbelaste spieren te voorkomen. Uitstekend geschikt zijn de merken BenS en Schaffenburg.
Wist je trouwens dat je, wanneer je vanuit huis werkt, aan je werkgever kunt vragen om een ergonomische bureaustoel? In vele gevallen is hij of zij bereid om zo’n bureaustoel te regelen, zonder dat het jou kosten oplevert. Daarbij heeft je werkgever net zoveel aan jou vanuit huis, wanneer je net zo comfortabel kan werken als je op kantoor doet.

Tip 2: Voorzie jezelf van een printer (en voldoende inkt en papier)
Wanneer je op kantoor werkt sta je zelden stil bij de hoeveelheid prints die je maakt, omdat er altijd wel een printer aanwezig is. Soms is het nu eenmaal belangrijk dat een document zowel online als offline wordt opgeslagen. Daarbij kan het ook voor de eigen administratie handig zijn om niet alles enkel ‘in de cloud’ te bewaren, maar ook papieren versies achter de hand te houden. Haal daarom een printer in huis! Goede thuisprinters worden geproduceerd door onder andere HP en Epson. Van HP is het bekend dat hun inkt een van de duurste vloeistoffen ter wereld is. Een HP 301 cartridge kost al snel vijf euro per milliliter. Een alternatieve cartridge werkt net zo goed en is veel goedkoper.
Wij van WonenWonen hebben dan ook een geldbesparend advies bij het printen. Zo is het mogelijk om te besparen op de inktkosten. Wij raden je aan om niet de originele HP inkt of Epson cartridges aan te schaffen, maar gelijkwaardige cartridges van een huismerk te kiezen. In de handleiding van jouw printer staat welke cartridges je nodig hebt. Als je ook nog eens voldoende papier in huis haalt, ben je altijd klaar om te printen. 

‘Werk’ je thuiskantoor weg met opbergartikelen
Wanneer je lange en inspannende kantoordag erop zit, loop je het liefst de deur uit zonder herinnerd te worden aan werk. Als je thuis aan het werk bent, kan het echter moeilijk zijn om werk en privé gescheiden te houden. Daarom is onze laatste tip om het werk - letterlijk en figuurlijk - weg te werken met handige opbergartikelen. Denk hierbij aan brievenbakken om geprinte papieren of inkomende brieven in te bewaren. Of wat dacht je van opbergdozen? Door het werk hierin te stoppen en de deksel erop te doen, zie je in huis niets meer terug van al het verrichte werk, maar heb je alle documenten ook weer zo terug gevonden! Uiteraard kunnen ook de dossiermappen niet ontbreken op het thuiskantoor. Zorg dat je elke map zijn eigen categorie geeft, waardoor het eenvoudig is om het werk op te bergen en terug te vinden.
Al met al creëer je het beste thuiskantoor door jezelf te voorzien van een comfortabele bureaustoel, het in huis halen van een goede printer en het wegwerken van de werkzaamheden met praktische opbergartikelen. Zo zorg je ervoor dat iedere thuiswerkdag succesvol kan worden opgestart, uitgevoerd en afgerond!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist