Doorflipper

Nooit meer bukken voor post

De Doorflipper® is een nuttig, zeer solide apparaatje dat de post achter uw voordeur opvangt, zodat u deze niet telkens weer van uw deurmat hoeft op te rapen.
Wilt u naar binnen en er ligt flink wat post op de deurmat, dan zal het niet de eerste keer zijn dat uw deur zich daar op vastklemt. Daar staat u dan met uw volle boodschappentas! En liet u de hond uit, dan is die vaak eerder binnen dan het baasje en heeft uw post ongewild (natte) "stempels" gekregen. De kans uit te glijden op uw post was er al; door toegenomen gebruik van plastic postverpakkingen komt uitglijden vaker voor dan voorheen.
Opgeteld zijn ook dat niet te verwaarlozen irritatiefactoren. De Doorflipper heft die op! Het is een praktisch huishoudapparaat zoals er zovele in de loop van de jaren zijn ontwikkeld om u het dagelijks leven te vergemakkelijken.

Heeft u een smalle entree; ook bij gebruik van de Doorflipper kan uw voordeur bijna net zover open als voorheen

Heeft u beperkingen bij het bukken, dan bent zéker ook u prima geholpen met de Doorflipper. Voor ouderen betekent de Doorflipper gewoon een preventiemiddel: Uw kans om in huis te vallen (met soms alle gevolgen van dien!) wordt met dit apparaat verkleind. Verkrijgbaar in vier kleuren.

Kijk voor meer informatie op https://www.magdale.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist