Doe de Nuon Verspillingscheck!

En stop met weggooien

We verspillen elke dag 30% aan stroom en gas. Nuon helpt jou op een makkelijke manier veel energie en dus geld te besparen. Nuon wil bijdragen aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Dat doet Nuon met allerlei schone productiemethoden, maar ze helpen ook hun klanten bij het tegengaan van verspilling. Je kunt al gauw € 585,- besparen, zónder in te leveren op comfort in huis.

Om het jou makkelijk te maken heeft Nuon in samenwerking met Milieu Centraal een handige tool ontwikkeld. Met de Nuon Verspillingscheck weet je binnen 5 minuten hoeveel je kunt besparen. Het werkt heel eenvoudig: je beantwoordt 13 vragen over je persoonlijke situatie, woning en huishoudelijke apparatuur en Nuon brengt voor je in kaart waar en hoeveel je kunt besparen.

Kijk voor meer informatie op Nuon.nl/verspillingscheck >

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist