Dit mag niet missen in jouw kersttuin

Veel lampjes

Ben je van plan om dezelfde doos met kerstversiering van zolder te halen die je al jarenlang gebruikt? Misschien is het leuk om eens na te denken over nieuwe manieren om je tuin te versieren deze winter. Vind je het moeilijk om zelf te verzinnen hoe je jouw tuin kunt omtoveren in een kersttuin? Gebruik dan de inspiratie in dit artikel en voor je het weet beschik jij over een sfeervolle tuin deze kerst!

Veel lampjes
Bij de kerstdagen horen natuurlijk veel lampjes. Tegenwoordig kun je bijna niet teveel lampjes in je tuin hebben. Kijk daarom eens of je je tuin op veel verschillende plekken kunt voorzien van kerstverlichting. Denk dan bijvoorbeeld aan een lichtsnoer voor aan je gevels en dakgoten. Ook kun je je bomen en struiken decoreren met veel verschillende lichtjes. Ben je in het bezit van grote struiken in je tuin? Dan kan het een idee zijn om netverlichting aan te schaffen; op die manier kun je in één keer een hele struik opvrolijken met kerstverlichting. Als je echt alles uit je kerstverlichting wil halen doe je er goed aan om in lagen te werken. Zorg dat je op iedere hoogte in je tuin genoeg lampjes hebt hangen; in de struiken, aan de (raam)gevels, maar ook in de takken van de bomen.

Kerstboom als eyecatcher
Iedereen besteedt veel tijd en energie in de kerstboom die in de woonkamer staat, maar wist je dat je je tuin ook extra winters kunt maken door daar een mooie, sfeervolle kerstboom neer te zetten? Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken. Als je geluk hebt dan staat er al een spar of dennenboom in je tuin die je kunt voorzien van kerstboomverlichting. Zorg er dan voor dat je de lampjes mooi verdeeld over de boom. Wanneer er niet zo’n boom in je tuin staat kun je ervoor kiezen om een kleinere variant in een pot in je tuin neer te zetten en die te decoreren met lampjes. Je zult zien dat een verlichte boom je tuin gelijk helemaal kerst-proof maakt! Heb je een kleine tuin of alleen een balkon? Ook die kun je leuk decoreren door er een mini kerstboom met lampjes neer te zetten.

Amerikaanse invloeden
In Nederland kunnen we nog weleens een beetje terughoudend zijn wanneer het gaat om kerstversiering in de tuin. Vaak houden we het bij een lichtsnoer of één verlichte boom. In Amerika pakken ze al jaren flink uit wanneer het om de kerstverlichting buiten gaat. Je ziet dit in Nederland wel steeds meer; mensen durven steeds meer uit te proberen. Heb je ook zin om echt op te vallen met je kersttuin? Ga dan voor grote, verlichte ornamenten zoals een lichtgevende kerstman of sneeuwpop. Of denk aan veel verlichte kerststerren en guirlandes. Ook kun je, in plaats van witte kerstverlichting, gaan voor kerstverlichting in veel verschillende kleuren. Op die manier zul je gelijk een stuk meer opvallen met je kersttuin!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist