De'longhi stofzuigers

Wonnaar red dot design award


De Italiaanse fabrikant De’Longhi introduceert onder de naam XL●ence een nieuwe serie stofzuigers voor de Nederlandse markt. In Italië is deze fabrikant, die in Nederland nummer één op het gebied van espresso volautomaten, ook op het gebied van stofzuigers een vooraanstaand merk. Met deze nieuwe serie die uitblinkt in design, geruisloos is en extra features heeft, zal De’Longhi ook de Nederlandse markt veroveren.

 

De’Longhi ontving een Red Dot Award voor het design van deze stofzuiger.

 

XL●ence  van De’Longhi is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de XTL212PET in zilvergrijs, de XTL210PE in hoogglans zwart en de XTL190PE in wit.

 

Bijna niemand houdt van stofzuigen. Toch is dit een veelal dagelijks terugkerende klus. De XL●ence van De’Longhi veraangenaamt dit karweitje omdat de stofzuiger zeer stil is, een fijn lang snoer van 8 meter heeft, zodat men onder het stofzuigen niet van stopcontact hoeft te wisselen. Daarnaast biedt het ergonomische handvat op de telescopische buis extra houvast. Bovendien kan de stofzuiger met een druk op de geïntegreerde knop op het handvat bediend worden, bukken is dus niet meer nodig. Verder heeft de stofzuiger een parkeerstand voor de horizontale en verticale buis die voor een snelle opberging zorgt.

Het vermogen bedraagt 2100 W met een zuigkracht van 450 Watt. In combinatie met de comfortabele accessoires zoals de combinatieborstel, de parketborstel en de platte en multifunctionele zuigmond ontsnapt er geen enkel vuiltje aan deze stofzuiger. Het topmodel XTL210PE is daarnaast nog uitgerust met een turboborstel.

 

Dankzij het Hepa Filter System heeft deze stofzuiger een hoge filtratie. De grote stofzak van 4,5 liter is prettig in gebruik en dankzij de geurwerende Micropor stofzak die is uitgerust met het hygiënische sluitsysteem “No Touch” kan de zak worden vervangen zonder dat men deze met de handen hoeft aan te raken.

 

De stofzuiger is uitgerust met een elektronisch beveiligingssysteem, dit beveiligt de stofzuiger tegen oververhitting van de motor door verstopping van de stofzak of telescopische buis.


Kijk voor meer informatie op: www.delonghi.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist