De mooiste urns voor bij jouw in huis

gedenkenwebshop

Veel mensen doet een gedenkartikel snel denken aan de dood. Terwijl we eigenlijk op zoek zijn naar een tastbare herinnering aan onze geliefden. Bij Gedenkwebshop kun je unieke gedenkartikelen kopen die echt iets toevoegen aan jouw interieur. Wat hun aanbod uniek maakt, is de samenwerkingen met kunstenaars. In dit artikel laten wij zien hoe een unieke urn echt onderdeel kan zijn van jouw interieur.

In combinatie met een mooi vaasje
De urn linksboven in de afbeelding komt uit het atelier van Hella Duijs. Haar creaties hebben een moderne en kenmerkende uitstraling. Vanwege haar vakmanschap hebben de urns een hoogwaardige afwerking. Deze urn in combinatie een vaasje zorgt voor een huiselijke uitstraling. Je kunt de twee bijvoorbeeld neerzetten op tafel in de keuken of ergens in de woonkamer. Subtiel, maar toch aanwezig!

Naast je bed
De prachtige urn, linksonder in de afbeelding, is gemaakt van transparant kristalglas. Deze urn, ook wel Premium A Line Aurora genoemd, behoort tot de Premium A Line collectie. De urn geeft het poollicht weer en heeft een verfijnde afwerking. Het is een mooi gedenksieraad dat je naast je bed kunt zetten. Zo houd je je dierbare altijd dichtbij.

Voor in de tuin of in een urnenmuur
Rechtsboven in de afbeelding staat een urn, welke onderdeel is van de Balance Line Set. De set bestaat uit verschillende handgemaakte urnen van keramiek. Deze urn is zowel geschikt voor jouw interieur als exterieur. Je kunt de urn een mooie plek geven in je eigen tuin, maar deze is ook geschikt voor in een urnenmuur.

Met persoonlijke spullen
De massief eiken urn, rechtsonder in de afbeelding, is afgewerkt met olie op natuurlijke basis. Dit beschermt het eikenhout tegen vuil en vocht. Deze urn is geschikt om persoonlijke spullen van je dierbare op te leggen. Ook kun je een bijpassende kaarsenhouder toevoegen. Zo maak je er echt een fijn gedenkplekje van in huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist