De beste opslagruimte

voor jouw spullen kiezen

1. Opslagruimte met haal- en brengservice

Er zijn opslagruimtes met haal- en brengservice. Dat zijn opslagruimtes waar je normaal gesproken niet zomaar even binnenloopt. Ze zijn bedoeld voor de wat langere termijn en voor spullen die je tussendoor niet te vaak nodig hebt. Dit soort opslagruimte huren is meestal het goedkoopst, omdat je spullen 100% efficiënt kunnen worden opgeslagen. Het principe van de haal- en brengservice is vrij eenvoudig: je spullen worden bij je thuis opgehaald als je ze klaarzet. Je krijgt ze keurig weer terugbezorgd als je de huur van de opslagruimte opzegt. Dat kan in sommige gevallen ook een ander adres zijn, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Ideaal, want dan heb je dus geen verhuiswagen nodig.

-      Voordeel: de spullen worden bij je thuis opgehaald. Je hoeft ze dus alleen maar netjes klaar te zetten. Je krijgt ze ook weer teruggeleverd als je de opslag opzegt. Dit type opslagruimte is doorgaans het goedkoopst.

-      Nadeel: er is vaak een opzegtermijn. En je kunt niet zomaar tussendoor bij je spulletjes gaan kijken.

2. Opslagruimte met 24/7 toegang

Een ander type opslagruimte is die waarbij je nog altijd bij je spullen kan. Je moet de spullen er zelf brengen en ook weer zelf ophalen. De spullen komen in een opslagruimte waar je over het algemeen 24 uur per dag en 7 dagen per week in kunt. Je kunt dus nog gewoon bij je spullen. Dit type opslag wordt heel veel gebruikt in Nederland. Het is wat minder efficiënt dan de opslagruimte met haal- en brengservice, maar is wel handiger voor de korte termijn. Het kan bijvoorbeeld praktisch zijn om een tussenperiode bij het verhuizen te overbruggen. Of voor de opslag van spullen die je toch nog regelmatig nodig hebt.

-      Voordeel: je kunt altijd bij je spullen.

-      Nadeel: je moet je spullen er zelf heen brengen en weer ophalen. Bovendien zijn de kosten doorgaans hoger dan bij andere typen opslagruimte.

3. Garagebox huren

Je kunt als opslag ook een garagebox huren. Dat kan bij een professioneel bedrijf, maar ook veel particulieren bieden hun garagebox te huur aan. Soms is dat een praktische oplossing, vooral als je de eigenaar ervan kent. Maar een garagebox van een particulier huren kan ook een flink nadeel hebben. Je spullen zijn daar meestal niet verzekerd. Als er een inbreker is die de garageboxen langsgaat, kun je je spullen ineens kwijt zijn. Wanneer je een garagebox van een professioneel bedrijf huurt, zijn je spullen meestal wel verzekerd. De garagebox is dan over het algemeen ook voorzien van voldoende beveiliging of ligt op een beveiligd terrein.

Opslagruimte huren doe je niet zomaar. Je hebt een doel: het opslaan van spullen. Dat kan zomaar wat rommel zijn, of misschien je hele inboedel. Het is mogelijk dat je zelfs je motor wilt stallen in een opslagruimte. Daar staat hij veilig en droog en kost hij geen ruimte bij je thuis. Waar je de opslag ook voor wilt gebruiken, in elk geval kies je nu een opslagruimte die bij jouw situatie past.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist