De beste hondenkussens

5 tips

Voor jouw trouwe viervoeter wil je natuurlijk het beste hondenkussen. Met de vele opties die er zijn, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om te bepalen welk hondenkussen voor jou en jouw hond het meest geschikt is, hebben wij, MaxxNobel, een aantal tips.

Wie zijn wij?
Wij produceren hondenkussens, hondenmatrassen, hondenmanden en benchmatten uit materialen van Nederlandse bodem. Met eigentijdse, robuuste materialen aan de buitenkant en een hoge kwaliteit vulling aan de binnenkant, zijn de zorgvuldig ontworpen producten een perfecte plek voor jouw viervoeter om op te slapen. Naast dat wij comfort en ondersteuning belangrijk vinden, vinden wij ook het design belangrijk. Het is niet alleen een effectief kussen voor jouw hond, maar ook een toevoeging aan het interieur!

Tip 1: De juiste maat
Welke grootte is nou geschikt voor jouw viervoeter? Allereerst is het belangrijk dat jouw hond niet op een te klein matras ligt. Het is natuurlijk niet fijn wanneer je niet genoeg ruimte hebt om lekker te ontspannen. Bij al onze producten vind je informatie over de verschillende maten en voor welk ras iedere maat geschikt is. Wil je zeker weten dat je het geschikte kussen koopt? Meet dan jouw hond op wanneer hij languit ligt. Tel bij de gemeten afstand 15 centimeter op, dan zit je zeker goed.

Tip 2: De dikte van het kussen
De dikte van een matras is iets waar je zelf over kan beslissen. Wij adviseren om geen kussen dunner dan 10 centimeter aan te schaffen. Hoe dunner het kussen, hoe gemakkelijker de kou van de grond in het kussen trekt. Op een hondenkussen moet jouw viervoeter natuurlijk lekker zacht liggen, maar het kussen dient ook als een warme plek. Onze hondenkussens hebben allemaal een dikte van +/- 15 centimeter.

Tip 3: De uitvoering van het kussen
Wij zijn van mening dat je met een kwalitatief hondenkussen het beste plekje voor je hond creƫert. Toch moet een kussen natuurlijk ook in het interieur passen. Maak daarom een weloverwogen keuze welk hondenkussen het best tot zijn recht komt in jouw woning.
Naast het ontwerp is ook het type van belang. Heb je wel eens gedacht aan een orthopedisch hondenkussen? Deze zijn zeer geschikt voor honden met gewrichtsproblemen of andere pijntjes.

Tip 4: Het materiaal van het kussen
Het materiaal kan van belang zijn in de zoektocht naar het goede hondenkussen. Zo zijn er hondenkussens van leer, nylon, corduroy, katoen etc. Wat past goed bij jouw interieur, wat vind jouw viervoeter fijn, welk materiaal is praktisch? Ga dit goed na in de overweging.

Tip 5: Een verwisselbare buitenhoes
Het is erg handig wanneer een hondenkussen een verwisselbare hoes heeft. Wanneer de hoes een keer gewassen moet worden kun je het zo van het kussen afritsen. Daarnaast is het erg leuk om eens te wisselen van stijl, kon je niet kiezen tussen een ribcord kussen of een met een lederlook? Een tweede hoes biedt uitkomst. Al onze producten hebben een verwisselbare buitenhoes.

We hopen dat we je hebben geholpen met het kiezen van het beste hondenkussen voor jou en jouw viervoeter. Wil je direct een MaxxNobel hondenkussen bestellen of wil je nog wat meer informatie over onze producten?

Ga dan snel naar www.maxxnobel.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist