D-Light kaarsen

Love is in the air

Valentijn duurt één dag per jaar. Eén dag waarin je zonder schaamte aan iemand je liefde mag verklaren en waarbij ieders hart luidkeels meezingt met het lied van de Doors: "Come on baby light my fire". Verrast worden willen we allemaal. Een toepasselijk lied, want deze dag zijn maar een paar seconden belangrijk: le moment suprême, waarop het eerste wederzijdse contact plaatsvindt. D-Light candles voert het lied van de Doors uit met liefdeskaarsjes, verpakt in een geschenkdoosje. Zo kan de gever bij de ontvanger licht en liefde ontsteken.

Kaarsen zijn bij uitstek de sfeer- en stemmingsmakers, want kaarslicht heeft iets bijzonders wat past bij Valentijn. Iets geheimzinnigs, iets intiems. Kaarslicht versterkt het saamhorigheidsgevoel, Kerst 2009 blijken er nog nooit zoveel kaarsen verkocht te zijn! Kaarslicht is een plezier om naar te kijken, het is zacht, het is romantisch.

D-Lights candles heeft voor Valentijn een gepatenteerd uniek waxinelichtje dat minimaal vier-en-een-half-uur straalt vanaf een onaantastbare harten-illustratie. Op speciale folie voor waxinelichtjes is een harten-afbeelding gedrukt. En het leuke is dat deze afbeelding nooit in vlammen opgaat. Tot aan het einde van de brandtijd blijft de afbeelding in tact. Sterker nog, dankzij de afbeelding wordt de vlam laag gehouden, zodat het waxinelichtje haar brandtijd verlengt. Ieder waxinelichtje kent een brandtijd van minimaal 4,5 uur. Het patent voor deze unieke uitvinding ligt bij D-light candles. "DeLIGHTful" om zien hoe D-light een dergelijk eenvoudig waxinelichtje omtovert tot een schitterend sfeervol schouwspel.

Valentijn 2010 introduceert D-light candles zes verschillende Harten afbeeldingen. Iedere afbeelding is verpakt per 6 in een mooi zwart doosje voor nog geen 1,99 euro. Is dat niet leuk cadeau geven? Natuurlijk passen de D-light kaarsjes in elke willekeurige houder, maar ook los misstaan ze absoluut niet.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist