Copa Football

bal van koeienvacht


COPA introduceert een nieuwe voetbal in de ‘COPA Footballs’ collectie.  

De bal is gemaakt van originele koeienvacht en hiermee is elke bal een uniek exemplaar. Door het unieke idee is de bal een geregistreerd en beschermd ontwerp.

Handtassen, tapijten en zelfs klompen gemaakt van koeienvacht zijn al lang verkrijgbaar dus werd het volgens COPA tijd om er ook een voetbal van te maken. Het resultaat is een voetbal die zeer waarschijnlijk niet in Champions League wedstrijden gebruikt zal gaan worden maar een bijzondere bal is om mee te voetballen en een echte blikvanger in elk interieur.

 

Over COPA: COPA werd in 1998 opgericht toen een ‘voetbalverslaafde’ startte met een kleine collectie traditionele katoenen voetbalshirts en de collecties zijn sindsdien steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit verschillende lijnen retro shirts & jacks, door voetbal geïnspireerde T-shirts, functionele voetbalkleding en voetballen. COPA wordt verkocht in winkels en internetshops in Europa, Japan en in Noord- en Zuid-Amerika. De complete collectie is te zien op copafootball.com.


Kijk voor meer informatie op: www.copafootball.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist