BTicino deurcommunicatie

serie Axolute en Polyx

nieuwe binnenposten in de serie Axolute en Polyx. Het ontwerp van Axolute Nighter en Whice is uitgevoerd met veel glas en een touchbediening, die aansluit bij de huidige trend in consumentenelectronica. Met de introductie van drie nieuwe Polyx binnenposten bestaat deze serie nu uit zes modellen, variërend van een eenvoudige audio binnenpost tot een kleurenvideo binnenpost met geheugenfunctie.

Het oppervlak van de Axolute Nighter en Whice, geheel uitgevoerd in wit of zwart, bestaat uit een volledig vlakke glasplaat van 8 mm dikte. Deze binnenposten zijn voorzien van een hoogwaardig 8" kleuren LCD-scherm en een touchbediening. Het licht aanraken van de LED volstaat om de betreffende functie te activeren. De Axolute binnenposten beschikken ook over specifieke bedieningsmogelijkheden voor het My Home woningautomatiseringssysteem van BTicino. Dit merk levert met de binnenposten Axolute Nighter en Whice een nieuwe standaard in het luxe segment. Combinatie met Axolute buitenposten zorgt voor een maximale integratie van deurcommunicatie.

Drie nieuwe Polyx handsfree modellen
Met de introductie van de Polyx audio, de Polyx video basic en de Polyx video is de serie Polyx binnenposten uitgebreid tot zes modellen. Alle modellen zijn uitgevoerd in een modern design, bestaande uit een crème witte behuizing. Ze communiceren handsfree en de uitvoeringen met een beeldscherm zijn voorzien van een kleuren LCD-beeldscherm.

De Polyx audio geldt als de audio-oplossing voor handsfree communiceren. De Polyx video basic beschikt over alle bedieningsmogelijkheden voor deurcommunicatie.,

Design for all
De nieuwe Polyx video binnenpost is voorzien van het certificaat ‘design for all'. Dit certificaat garandeert het gebruik door een zeer brede groep mensen. Zo is deze uitvoering dankzij de 3D symbolen en/of een grote opdruk op de bedieningstoetsen, een LED-signalering en de zogenaamde ‘loopfunctie' ook geschikt voor gebruik door visueel en auditief gehandicapten. 

Legrand Nederland
Legrand Nederland B.V. in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van bijna 4 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot één de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, datanetwerken, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.bticino.nl/deurcommunicatie/binnenposten .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist