brief van de Kerstman ontvangen

via www.postvandekerstman.nl

Pal op de poolcirkel in Santa Claus Village woont de Kerstman. Vanaf deze magische plek stuurt hij brieven en kaarten naar kinderen én volwassenen uit de hele wereld. Voor wie ook post van de Kerstman wil ontvangen, is er nu de website www.postvandekerstman.nl. Op deze site is het mogelijk om het gehele jaar door kaarten en brieven te bestellen. Voor jezelf, maar uiteraard ook voor vrienden, kinderen of collega's. De post wordt circa een week voor kerst bezorgd, natuurlijk vanaf de plek waar de Kerstman woonachtig is. En... voorzien van een kerstzegel met de speciale poststempel die nergens anders ter wereld wordt gebruikt!


Collectors item
Even buiten Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland, ligt de residentie van de Kerstman. Hier kun je de Kerstman iedere dag in levende lijve ontmoeten! Hij heeft er zelfs zijn eigen postkantoor waar alle post met de hand wordt gestempeld door één van de velen elfen. Natuurlijk voorzien van de unieke poststempel met de afbeelding van de Kerstman. De poststempel, inmiddels een echt ‘collectors item', werd trouwens geïntroduceerd op 11 juni 1950 toen Eleanor Roosevelt, de echtgenote van de toenmalige President van de Verenigde Staten, Fins Lapland bezocht.

Een brief van de Kerstman, een speciaal cadeau
Verras je vrienden, kinderen, collega's of... jezelf met een originele brief van de Kerstman. In zijn brief vertelt de Kerstman over zijn leven op de poolcirkel. Ook vertelt hij over zijn elfen, hobby's en alle leuke dingen die gebeuren in het land van de Kerstman. Een brief van de Kerstman is meer dan alleen een brief. Het is een echt persoonlijk en speciaal cadeau! Wist je dat deze originele brieven, net als de poststempel, een verzamelobject zijn? Veel mensen lijsten de brief in om ‘m op te hangen aan de muur.

Laat je kerstkaarten bezorgen door de Kerstman
Verras je vrienden met kaarten die daadwerkelijk vanuit Santa Claus Village worden verstuurd en worden afgestempeld met de enige echte poststempel van de Kerstman. Stuur je eigen kaart(en) in een enveloppe naar het adres dat op www.postvoordekerstman is te vinden (een postzegel is niet nodig). Op de kaart(en) noteer je de adresgegevens en de boodschap die je kwijt wil. Houd er wel rekening mee dat er rechtsboven voldoende ruimte overblijft voor de kerstzegel en de unieke poststempel. Als afzender is het mogelijk je eigen naam te gebruiken, maar... je mag natuurlijk ook uit naam van ‘de Kerstman' schrijven.

Geen omkijken meer naar...
Verstuur via www.postvandekerstman.nl alvast je persoonlijke kerstkaart(en) en/of brieven voor familie, vrienden, kinderen of collega's. Ideaal, want dan weet je zeker dat je tijdens de drukke dagen voor Kerstmis meer rust hebt én een blij gezicht van de ontvanger kunt verwachten. Want origineel ben jij als verzender van de kerstpost zeker!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist